Οιωνός (2002)

Τηλεόραση οι ταινίες του Σαββάτου 30/9/23

Τι παίζει η τηλεόραση απόψε | Ταινίες σήμερα | Σάββατο 30/9/23 | όλες οι σημερινές ταινίες με βαθμολογία και οι προτάσεις μας. Αν θέλεις να δεις Τρέιλερ, υπόθεση, βαθμολογία, πρωταγωνιστές, ώρες και κανάλια, για οποιαδήποτε ταινία παίζει σήμερα, μπορείς να κλικάρεις πάνω στον τίτλο της ταινίας που σε ενδιαφέρει. Πρόταση: Οιωνός (2002) Ήταν στις 10 μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες του 2002. Ταινία μυστηρίου, θρίλερ για όλη την οικογένεια, είναι η χαρά του ψυχαγωγικού κινηματογράφου με πολύ καλούς πρωταγωνιστές (Mel Gibson, Joaquin Phoenix)


Τα ★★★★☆  είναι σχετικά με τη βαθμολόγηση της IMDB. Η δική μας αξιολόγηση είναι να συμπεριλαμβάνουμε στις προτάσεις μας όσες ταινίες εκτιμούμε, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν απαραίτητα τη βαθμολόγηση τους.


ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟΨΕ

Εκτός από αυτές που σας προτείνουμε  (τις υπογραμμίζουμε με γαλάζιο), κάνοντας κλικ πάνω σε οποιαδήποτε ταινία, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ και να διαβάσετε πληροφορίες, σκηνοθέτη, ηθοποιούς, αξιολόγηση, βραβεία, ώστε να σχηματίσετε προσωπική άποψη.


Δείτε ΕΔΩ με μια ματιά τα πόστερ από ΟΛΕΣ τις ταινίες


► TV  Σάββατο Μεσημέρι – απόγευμα

► TV  Σάββατο βράδυ 


► TV  Μετά τα μεσάνυχτα – Σάββατο ξημερώματα


(Επιστροφή στην αρχή του σημερινού προγράμματος ώρες και κανάλια) 


 Οποιαδήποτε μέρα και αν μπείτε σ αυτό το άρθρο, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Οι σημερινές Ταινίες στην τηλεόραση ΚΑΙ ΘΑ δείτε τις ταινίες ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ την τρέχουσα ημέρα

Με μια ματιά τα πόστερ από τις ταινίες

(Τις ώρες και τα κανάλια για όλες τις ταινίες μπορείτε να τα δείτε εδώ)

Σημείωση: κάθε ηλικία, κουλτούρα, ψυχοσύνθεση αλλά και αισθητική αντιλαμβάνεται αλλιώς τι είναι μια καλή ταινία. Τα κριτήριο μας, είναι αυστηρά σινεφίλ – πόσο καλογυρισμένη είναι μια ταινία – Σε όλες τις ταινίες υπάρχει αξιολόγηση από την IMDB

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως