Το 6o διεθνές Walk For Freedom 2019 στη Θεσσαλονίκη

Το 6o διεθνές Walk For Freedom 2019 στη Θεσσαλονίκη

Τρέξε για την Ελευθερία!

H Α21 διοργανώνει το 6o διεθνές Walk For Freedom στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης!

Στις 19 Οκτωβρίου 2019 εκατοντάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στο Walk For Freedom, μια πορεία που στόχο έχει την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για την εμπορία ανθρώπων.

ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
Σάββατο // 19 Οκτωβρίου // Είσοδος Λιμανιού // 4μ.μ.
Θα περπατήσουμε σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, στη Λεωφόρο Νίκης μέχρι τον Λευκό Πύργο όπου θα βγάλουμε ομαδικές φωτογραφίες.

ΕΓΓΡΑΦΗ:
https://www.a21.org/app/registration-intl/?store=4&event=2433&lang=el

ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ:
Παρακαλούμε φορέστε το μπλουζάκι της Α21. Εάν δεν το έχετε προμηθευτεί από άλλες χρονιές, θα ακολουθήσουν σύντομα πληροφορίες για τη φετινή διανομή. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να φοράτε το μπλουζάκι της Α21, παρακαλούμε να ντυθείτε στα μαύρα.

SOCIAL MEDIA:
Ενημερώσετε ακόμα περισσότερους! Πείτε στους φίλους σας στο facebook, twitter, και instagram ότι θα συμμετέχετε στο Walk και γιατί θα συμμετέχετε, ενθαρρύνετέ τους να έρθουν κι αυτοί μαζί σας, και ανεβάστε φωτογραφίες από το event με το hashtag #WalkForFreedom.

ΤΡΕΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:
Εάν επιθυμείτε να ενισχύσετε το έργο της Α21 σας προσκαλούμε, μετά το πέρας του Walk For Freedom, να τρέξετε στον 8o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης με την ομάδα της Α21.
Η Α21 θα λαμβάνει το ποσό των 5 ευρώ για κάθε πακέτο εγγραφής που θα επιλέξει ο συμμετέχων, με εξαίρεση τα εκπτωτικά πακέτα (μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, σώματα ασφαλείας). Η προθεσμία εγγραφής για τη συμμετοχή σας και στον Ημιραθώνιο είναι η 20η Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το post μέσα στο facebook event.
https://www.facebook.com/events/1307005589474877/?active_tab=about

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο info@a21.gr για οποιαδήποτε απορία σχετική με το Walk for Freedom στη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκλαβιά στη χώρα μας. Έλα μαζί μας για να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα, να δείξουμε πως οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία και δεν είναι για πώληση!