Το cityportal.gr αναζητά συντάκτη και βοηθό φωτογράφου

Συντάκτης γράφει στο laptop

Το cityportal.gr ο πλέον έγκυρος ενημερωτικός και πολιτιστικός οδηγός πόλης της Θεσσαλονίκης, μεγαλώνει και διευρύνει τον κύκλο των εργασιών του. Μας ενδιαφέρει να εντάξουμε στην ομάδα μας 2 νέους συνεργάτες.

Οι θέσεις εργασίας

  • Συντάκτης για τη ροή (ανέβασμα ειδήσεων – ενημέρωση πάνω στην επικαιρότητα, πολιτιστικά). Η εργασία αφορά, παρακολούθηση της ροής των ειδήσεων και της επικαιρότητας, το καθημερινό ανέβασμα κειμένων (επεξεργασία δελτίων τύπου, αλίευση ειδήσεων από τα social, σύνταξη – επιμέλεια κειμένων, επιλογή φωτογραφιών, ενημέρωση ατζέντας) στην πλατφόρμα του Cityportal.gr και στα social media. Εργασία από το δικό σας χώρο – ανεξαρτήτως τόπου κατοικίας. Απαραίτητα προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 έτη σε ροή ειδησεογραφικού website.
  • Βοηθός Φωτογράφου – πρακτική (αμειβόμενος – 5ωρη κυλιόμενη απασχόληση) Φωτογραφίσεις μαγαζιών, δημόσιων χώρων, φωτογραφίες δρόμου, ρεπορτάζ και βίντεο από την πόλη, παρακολούθηση πορείες – συγκεντρώσεις. Απαραίτητα ο συνεργάτης πρέπει να διαθέτει φωτογραφική κάμερα, ή ένα καλό κινητό και μηχανάκι για μετακινήσεις εντός πόλης.

Τι προσφέρουμε

Πρώτα από όλα μια μόνιμη σχέση και ένα άριστο κλίμα. Και αυτό είναι που θέλουμε να διατηρήσουμε. Κάτι που σημαίνει πως πέρα από τα τυπικά προσόντα, θα μετρήσει αποφασιστικά, η ποιότητα του χαρακτήρα του υποψήφιου συνεργάτη και η διάθεση του για συνεργασία με την ομάδα μας. Αμοιβή κατόπιν συμφωνίας, προοπτικές προσωπικής εξέλιξης.

Αποστολή ενημερωτικού σημειώματος και βιογραφικού

Σημειώστε στο θέμα του email τη θέση που σας ενδιαφέρει (Συντάκτης για τη ροή ή Βοηθός Φωτογράφου).  Στο σώμα του email συντάξτε ένα σύντομο κείμενο, έως 300 λέξεις, στο οποίο να παρουσιάζετε τον εαυτό σας και τους λόγους που πιστεύετε πως είστε το κατάλληλο άτομο για να ενταχθεί στην ομάδα μας. Τέλος, στο email επισυνάψτε το βιογραφικό σας και κάντε αποστολή προς spirosavidis@gmail.com

φωτογραφια pixabay.com

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως