Το εστιατόριο Μαμίσιο εορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Το εστιατόριο Μαμίσιο εορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί το κύριο όχημα του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού για τα περιβαλλοντικά προβλήματα.

Το εστιατόριο Μαμίσιο (Βαλαωρίτου 19, 2ος όροφος, Θεσσαλονίκη, 2310 552266) στις 5 Ιουνίου φέρνει το φαγητό στο σπίτι σας η στην επιχείρηση σας χρησιμοποιώντας μόνο ποδήλατα ελαττώνοντας τους ρύπους, επίσης στους πελάτες που θα γευματίσουν στο εστιατόριο, τους περιμένει ένα μικρό συμβολικό δωράκι.

Είμαστε ευαισθητοποιημένοι και λειτουργούμε με υπευθυνότητα όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, ακολουθώντας μια συγχρονισμένη διαδικασία για τη διαχείριση απορριμμάτων και αποβλήτων.

Φροντίζουμε και επενδύουμε ώστε η επεξεργασία των απορριμμάτων να γίνεται πάντα με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον, όπως επίσης συμμετέχουμε σε όλα τα προγράμματα ανακύκλωσης υλικών όπως χαρτί, λάδια, πλαστικά, σίδερα, μπαταριών και ηλεκτρονικών.

Τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε στην υπηρεσία delivery είναι ανακυκλώσιμα, αν θέλετε μπορούμε να αναλάβουμε την προώθηση αυτών στα σημεία διαχείρισης. Σεβόμαστε το περιβάλλον, φροντίζουμε για αυτό.


 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως