{ Μουσική }

Το φεστιβάλ Cosmopolis ακυρώνει τις συναυλίες της Πέμπτης 6/8

που εντάσσονταν στο πλαίσιο της ενότητας «CosmoHome»


Κατηγορίες: Μουσικά νέα

Το φεστιβάλ Cosmopolis ακυρώνει τις συναυλίες της Πέμπτης 6/8Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες συναυλίες της ενότητας CosmoHome για την επόμενη Πέμπτη 06 Αυγούστου 2020.

Το φεστιβάλ Cosmopolis με ανάρτησή του ανακοινώνει ότι ακυρώνονται οι συναυλίες της Πέμπτης 6 Αυγούστου, που εντάσσονταν στο πλαίσιο της ενότητας «CosmoHome»

Aναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες για την Πέμπτη 06 Αυγούστου 2020 είναι:

12:00 Φωτογραφήματα Στην Παλιά Πόλη  - Χερσόνησος Παναγίας - Διαγωνισμός
21:30 Ταξιδεύοντας Στη Νησιωτική Ελλάδα - Καρυδιά - Συναυλία
21:30 Βραδιά για φλάουτο και κιθάρα - Κυπαρίσσι - Συναυλία
21:30 Tango with two- Reverie Duo - Αυλή Χριστίνας - Συναυλία

Ακολουθεί η ανακοίνωση του φεστιβάλ Cosmopolis:

Το φεστιβάλ Cosmopolis  εφαρμόζει με ακρίβεια όλες τις προδιαγραφές για την ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων του μέχρι τώρα.
Παρ' όλα αυτά, λαμβάνοντας υπόψιν μας την έξαρση του φαινομένου στο νομό μας θεωρούμε υποχρέωση μας να ακυρώσουμε τις προγραμματισμένες συναυλίες της ενότητας CosmoHome για την επόμενη Πέμπτη 06 Αυγούστου 2020.
Ευχόμαστε την γρήγορη εξομάλυνση της κατάστασης και θα επανέλθουμε με νεώτερη ενημέρωση.

CosmoHome
16 Ιουλίου - 20 Αυγούστου

Η Καβάλα και οι κάτοικοι της πόλης γιορτάζουν την έλευση του Cosmopolis και το καλωσορίζουν.
Οι κάτοικοι ανοίγουν τα σπίτια και τις αυλές τους, για να υποδεχθούν το νέο Cosmopolis και να φιλοξενήσουν unplugged, μικρά μουσικά events.
Μέσα από τα στενά της πόλης και της ιστορικής χερσονήσου της Παναγίας, ξεκινούν οι ήχοι το ταξίδι τους για να ακουστούν σε όλο τον κόσμο, εκεί όπου θα ταξιδεύει κάθε χρόνο το Cosmopolis.

CosmoWorld
26 - 30 Αυγούστου

Χρώματα, μουσικές, χοροί, τέχνες, γεύσεις, παραδόσεις από όλα τα μέρη του κόσμου, παρουσιάζονται μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού στην Καβάλα, αναδεικνύοντας την ιστορία και την πολιτισμικότητά της παγκοσμίως. Γνωρίζουμε διαφορετικές κουλτούρες, αναμειγνυόμαστε με τους ανθρώπους και διασκεδάζουμε με τις δράσεις του φεστιβάλ για 4 συνεχόμενες ημέρες. Περιηγούμαστε στην πόλη αφομοιώνοντας την ζωντάνια του φεστιβάλ Cosmopolis, ζώντας όλες τις πανέμορφες εικόνες του χωρίς να χάνουμε ούτε λεπτό μακριά του.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ