Το ΦΙΞ in art υποδέχεται τους Malestrom, David O'Regan και Patrick Sawers

Το ΦΙΞ in art υποδέχεται τους Malestrom, David O'Regan και Patrick Sawers

και παρουσιάζει τη λογοτεχνική performance Stories that wouldn?t fit on a page

Το ΦΙΞ in art υποδέχεται τους Malestrom, David O’Regan και Patrick Sawers.
Την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιουνίου το ΦΙΞ in art παρουσιάζει τη λογοτεχνική performance Stories that wouldn’t fit on a page (Ιστορίες που δεν χωράνε σε μία σελίδα).
Ετοιμαστείτε για κάτι που δεν έχετε ξανά ζήσει!
Μια παρουσίαση που εγείρει όλες τις αισθήσεις…Βίντεο, εικόνα, μουσική, αφήγηση όλα συνδυάζονται σε μία performance για ενήλικες.

Tο κοινό της Θεσσαλονίκης έχει την ευκαιρία να ακούσει και να βιώσει τις ιστορίες του David.
Όλοι έχουμε σκέψεις και συναισθήματα που μας τρομάζουν, όλοι αισθανόμαστε ότι είμαστε μόνοι στις βαθύτερες σκέψεις μας, αλλά δεν είμαστε!
Πριν από λίγο καιρό ο David έγραψε μια σειρά ιστοριών που ήταν δύσκολο να ειπωθούν, ήταν ιστορίες ωμές που έκρυβαν απογοήτευση, πόνο και αγάπη. Όσο περισσότερο μοιραζόταν αυτές τις ιστορίες με τους ανθρώπους γύρω του, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσε ότι έπρεπε να τις μοιραστεί με ένα νέο τρόπο κι όχι απλώς μέσα από σελίδες χαρτί.

Ο Patrick, ταλαντούχος μουσικός, ανέλαβε να «ντύσει» μουσικά τις ιστορίες του David κι έτσι γεννήθηκε αυτή η λογοτεχνική performance.

Τρεις ιστορίες που πραγματεύονται
Την Απογοήτευση
Την Απώλεια
Και τον Θάνατο
Συγκίνηση, σοκ, προβληματισμός, ψυχαγωγία.  Η performance προκαλεί πολλά συναισθήματα αλλά κυρίως την αντίληψη ότι κανένας δεν είναι μόνος του.

Μετά το τέλος της παρουσίασης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καλλιτέχνες.

Πρόγραμμα:
-Τετάρτη 19 Ιουνίου & Πέμπτη 20 Ιουνίου

Ώρα: 21:30 
Κόστος: 12 ευρώ στο ταμείο, 10 ευρώ προπώληση μέχρι τις 31 Μαΐου, 7 ευρώ άνεργοι/φοιτητές (Η τιμή περιλαμβάνει ένα ποτήρι κρασί ή μία μπύρα)
Χώρος διεξαγωγής Φιξ in art, 26ης Οκτωβρίου 15
Γλώσσα διεξαγωγής: Αγγλικά
Reservations: tel. 6977 507218 / 6972 335223

Το ΦΙΞ in art είναι ένα όραμα, μια ιδέα, ένας τόπος πολιτισμού, μια στέγη, ένα σπίτι καλύτερο για το θέατρο, την μουσική, τα εικαστικά, τον χορό, τον κινηματογράφο, τα γράμματα και κάθε μορφή δημιουργικής έκφρασης, μα πάνω απ? όλα ένας χώρος όπου ακόμη ονειρευόμαστε, φανταζόμαστε και δημιουργούμε.Σκοπός μας η υποστήριξη των δημιουργών, των ερασιτεχνών, των οραματιστών, η καλλιέργεια συνεργασιών, η μάθηση για ανθρώπους κάθε ηλικίας, η προβολή του σύγχρονου πολιτισμού, και όλα αυτά σε ένα χώρο ανοιχτό και προσιτό σε όλους χωρίς διακρίσεις, σε ένα κτίριο κόσμημα, κομμάτι της ιστορίας της πόλης της Θεσσαλονίκης στο παλιό εργοστάσιο ΦΙΞ.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως