Το Gift-me.gr γιορτάζει & σας προσκαλεί

Το Gift-me.gr γιορτάζει και μας προσκαλεί στη γιορτή που γίνεται για τα 4 χρόνια λειτουργίας. Μία γιορτή με μουσική, μπουφέ & πολλά δώρα για μικρούς και μεγάλους. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι η καλή σας διάθεση τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και ώρα 19:οο Αγίας Τριάδος 17. Θα γνωρίστουμε από κοντά όπως και θα γνωρίσετε τα προϊόντα, τα οποία μπορείτε να πάρετε σε προσιτές και οικονομικές τιμές.

Ενδεικτικά κάποια από τα δώρα που θα κληρωθούν είναι: επαγγελματικές τσάντες, χειροποίητη πορτοφόλια, φουλάρια, πορτοφόλια, πασμίνες, ομπρέλες κ.α
Για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ισχύει έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα!

Το Gift-me.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που χαρακτηρίζεται για τις τολμηρές, συ-ναρπαστικές και έντονες επιλογές σε τσάντες – πορτοφόλια – φουλάρια καθώς και πάσης φύσεως αξεσουάρ γύρω από αυτά. Τα προϊόντα μας αφορούν τον επαναπροσδιορισμό των τάσεων, τον άριστο ακόμα και χειροποίητο σχεδιασμό, όπως και την εξαιρετική ποιότητα που ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε λάτρη της μόδας.

Η αρχική ιδέα του είναι να μοιραστεί μαζί με όλους, τα τελευταία νέα, τις τάσεις της μόδας και να προσφέρει τη γρήγορη μόδα παγκοσμίως. Η έμπνευση και η ιδέα για τη δημιουργία του Gift-me.gr είναι, όπως χαρακτηρίζεται και στο λογότυπο, Πάρε – Δώσε – Ζήσε.

Όλοι θέλουμε ένα δώρο, είτε για τον εαυτό μας – είτε για κάποιον που αγαπάμε – είτε για να ζήσουμε υπέροχα ταξίδια. Έτσι παρέχουμε, είτε μεμονωμένα προϊόντα, είτε κάποιες προτάσεις για συνδυασμό δώρων για μία καλύτερη και πιο ποιοτική καθημερινότητα – ταξίδι για όλους.

Στόχος είναι η ικανοποίηση κάθε πελάτη ξεχωριστά, με τη συνεχή αναζήτηση ποιοτικών προϊόντων, στις καλύτερες τιμές.


► Info

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου
Έναρξη: από τις 19:00
Είσοδος Ελεύθερη
Υπεύθυνος: Δραγούμη Αικατερίνη
Διεύθυνση: Αγίας Τριάδος 17 – 54640 – Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 524 323


Διαβάστε επίσης:

Το «μπλε αλώνι» | Open air λέσχη ανάγνωσης