«Το Κορίτσι μέσα στο Σπίτι» στο Μπενσουσάν Χαν (παράταση)

«Το Κορίτσι μέσα στο Σπίτι» στο Μπενσουσάν Χαν (παράταση)

«Αυτό το σπίτι δεν είναι σπίτι της αγάπης. Μόνο η ερημιά χτυπάει στους τοίχους του. Μόνο το τίποτα ορίζει αυτό το κορμί, που άλλοτε το όριζε ο πόθος. Το τίποτα και η γνώση του λάθους και της ενοχής. Επειδή δεν έτρεξα να τον αγκαλιάσω. Επειδή προτίμησα να ζήσω μόνη μου κι όχι να καώ μαζί του…
Σας φαίνεται υπερβολικό; Σας φαίνεται, το ξέρω. Λυπάμαι, αλλά δεν με αφορά καθόλου η γνώμη σας. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η άποψη των άλλων μπορούσε να με αγγίξει. Εμένα, βλέπετε,  με κέντησε τόσος πόνος μέσα σε αυτό το σπίτι που καμία απόρριψη δεν είναι ικανή πια να με πληγώσει. Τίποτε δεν μπορεί πια να με πληγώσει. Γι? αυτό μένω εδώ, πιο έρημη κι από τα αγρίμια στις σπηλιές τους. Ούτε εγώ η ίδια δεν είμαι ικανή πια να πληγώσω τον εαυτό μου, το ξέρω. Κι αυτή είναι μια γνώση που δεν εύχομαι σε κανέναν σας να δοκιμάσει.
Τον έχασα. Και τώρα θα μείνω για πάντα εδώ. Σε αυτό το σπίτι. Ελπίζω μόνο πως κάποτε θα πέσει και θα με θάψει στα συντρίμμια του και θα ησυχάσω. Όταν συμβεί αυτό, σας παρακαλώ να μη με μετακινήσετε. Μην πειράξετε τίποτα, ούτε το παραμικρό κομματάκι σκόνης. Αφήστε με έτσι, με το σπίτι πάνω μου και ξεχάστε με, ξεχάστε με για πάντα…»
 
Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Βαρβάρα Δουμανίδου
Κείμενο: Μαρία Ράπτη
Κορίτσι: Βαρβάρα Δουμανίδου
Βοηθός σκηνοθέτη: Δημήτρης Βασιλειάδης
Φωτογραφίες: Δημήτρης Συμεωνίδης
 
Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Ιουνίου και Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 21:30
Παράταση παραστάσεων
27, 28, 29 Ιουνίου στις 21:30!

 
Στο Μπενσουσάν Χαν Εδέσσης 6 (‘Ανω Λαδάδικα)
Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας ο αριθμός των θεατών δεν ξεπερνά τα 45 άτομα.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6936536383
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Διάρκεια παράστασης 60 λεπτά
 
(Σας ενημερώνουμε πως η παράσταση είναι διαδραστική και οι θεατές παρακολουθούν  όρθιοι και περιηγούμενοι στα δωμάτια του Μπενσουσάν)
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως