Κουκλοθέατρο Κρήτης

Το Κουκλοθέατρο Κρήτης στο Θέατρο Σοφούλη

Το Κουκλοθέατρο Κρήτης κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού της Θεσσαλονίκης. Αυτή τη φορά επιστρέφει στο Θέατρο Σοφούλη με δύο διαφορετικές παραστάσεις!

«Ο Ψαροτρομάρας» παρουσιάζεται με επιτυχία για έβδομη συνεχόμενη χρονιά!
Παρακολουθείται από παιδιά από 3 έως 11 ετών.

Με έντεχνο και χιουμοριστικό τρόπο περνάει τα μηνύματα της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας! Τα ίδια τα παιδιά βοηθούν τα ψαράκια να επαναστατήσουν ενάντια στον Ψαροτρομάρα και τα σχέδια του να φτιάξει ένα μεγάλο παλάτι, γκρεμίζοντας τα σπίτια τους, στον βυθό της Ψαροχώρας.

«Η Συνωμοσία της Κατσίκας» είναι το νέο έργο του Κουκλοθεάτρου Κρήτης.

Ο Θωμάς και η Μαρίκα-Κατσίκα, δυο αχώριστοι φίλοι, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο ψάχνοντας την Άνοιξη! Ο μοναδικός λόγος; Οι φράουλες! Όταν όμως φτάνουν στην άγνωστη χώρα της Παρδαλομυγίας βρίσκονται μπροστά σε μια απίστευτη περιπέτεια.

Το Κουκλοθέατρο Κρήτης χρησιμοποιεί στις παραστάσεις του την τεχνική του μαύρου θεάτρου. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή τεχνική η οποία σε συνδυασμό με την τεχνική του ζεστού φωτισμού εξαφανίζει τελείως τον ανθρώπινο παράγοντα και οι κούκλες, μαζί με τα έντονα χρώματα, δείχνουν στα μάτια των θεατών να κινούνται μαγικά. Πρόκειται για επαγγελματικές κουκλοθεατρικές παραστάσεις με μεγάλες κούκλες και πρωτότυπα σκηνικά.

► Info

Κυριακή 27/3
Στις 11:30 «Ο Ψαροτρομάρας” και στις 17:00 «Η Συνωμοσία της Κατσίκας»
Προπώληση 8€. Ταμείο 10€
Θέατρο Σοφούλη
Κρατήσεις: theatrosofouli.gr

Διαβάστε επίσης:

«Ο Καραγκιόζης στους παγετώνες» από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως