Το κυπριακό γκρουπ Monsieur Doumani στο 8Ball

Το κυπριακό γκρουπ Monsieur Doumani στο 8Ball

Monsieur Doumani – από την Λευκωσία στη Θεσσαλονίκη. Μετά από την επιτυχημένη περιοδεία τους στην Ευρώπη, το πολυβραβευμένο κυπριακό γκρουπ  επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη. Έξυπνες διασκευές κυπριακής παραδοσιακής μουσικής και δικές τους συνθέσεις με κοινωνικοπολιτική και σατιρική διάθεση.
 
Λίγα λόγια για τους Monsieur Doumani
Το γκρουπ Monsieur Dοumani δημιουργήθηκε το 2011 στη Λευκωσία από τους Αντώνη Αντωνίου στον τζουρά, Άγγελο Ιωνά στην κιθάρα και Δημήτρη Γιασεμίδη στα πνευστά.
Το γκρουπ έχει ήδη στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές σε σημαντικά μουσικά φεστιβάλ στην Κύπρο και στο εξωτερικό όπως πχ WOMAD, Songlines Encounters, Sommarscen Festival, SKIF St Petersburg, Vienna Konzerhaus, καθώς και διεθνείς διακρίσεις όπως για παράδειγμα την ανάδειξη του ως ένα από τα 4 καλύτερα γκρουπ στα μουσικά βραβεία του γνωστού Βρετανικού περιοδικού «Songlines» 2016. Έχουν κυκλοφορήσει δύο δίσκους οι οποίοι έλαβαν εξαιρετικές κριτικές από τα διεθνή μέσα. Ο τελευταίος τους δίσκος με τίτλο ‘Sikoses’ έφτασε στο Νο.1 στα ‘Transglobal World Music Chart’ του μήνα Νοεμβρίου 2015.

Σάββατο 11 Ιουνίου στο 8Ball – Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα), στις 9:30.

Είσοδος 5 ευρώ.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως