Το making of της καμπάνιας του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου

Το making of της καμπάνιας του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου

Από την σύλληψη της αρχικής ιδέας της καμπάνιας του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, ως την τελική αποτύπωσή της μέσα σε 38 κινηματογραφικά δευτερόλεπτα, χρειάστηκαν αυθεντικότητα, τόλμη, ψυχή και μεράκι. Όλα όσα χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία και τις ελληνικές αξίες που το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου μεταφέρει γουλιά-γουλιά, εδώ και 122 χρόνια σε όλους τους Έλληνες.  
 
Τα γυρίσματα έμοιαζαν με ένα μικρό ταξίδι, μεγάλων απαιτήσεων που κατέληξε σε έναν υψηλής αισθητικής προορισμό. «Επιβάτες» του ταξιδιού αυτού, οι 50 αθλητές και πρωταθλητές κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης και καταδύσεων που βουτούσαν με πάθος στα νερά για τις ανάγκες του σεναρίου. Ακούραστο «πλήρωμα» τα δημιουργικά μέλη της διαφημιστικής εταιρίας Pollen Advertising και οι έμπειροι άνθρωποι της εταιρίας παραγωγής Avion Films, υπό τις οδηγίες ενός εμπνευσμένου «καπετάνιου»-σκηνοθέτη. Για τα γυρίσματα επιλέχθηκαν οι ακτές του Σουνίου, εκεί όπου αρχίζει να ξεδιπλώνεται το βαθύ μπλε του Αιγαίου για να συναντήσει το Πλωμάρι της Λέσβου, τόπο παραγωγής του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. 
 
Υποβρύχιες κάμερες βυθίζονται στο νερό και καταγράφουν τα διαδοχικά μακροβούτια των κολυμβητών, εντυπωσιακές λήψεις των ιπτάμενων drones αποκαλύπτουν μεγαλειώδη κατάρτια, πελώρια πανιά υψώνονται φουσκωμένα απ? τον αέρα, αποκαλύπτοντας πάνω τους λέξεις που αντιπροσωπεύουν διαχρονικές αξίες: Υπερηφάνεια, Θέληση, Ψυχή, Κληρονομιά, Αισιοδοξία. Ελληνικές αξίες που αναδύονται κάθε φορά που γευόμαστε το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. 
 
Το ομαδικό πνεύμα και η συνεργασία όλων των συντελεστών μπροστά και πίσω από τις κάμερες, οδήγησαν σε ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, επιβεβαιώνοντας περίτρανα την διαχρονικότητα των αξιών που χαρακτηρίζουν το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, που εδώ και 122 χρόνια παράγει με το ίδιο μεράκι, τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης, τις ίδιες φυσικές πρώτες ύλες, με την ίδια ποιότητα το προϊόν του.
 
« Η συγκεκριμένη ταινία μας κάνει περήφανους και μας υπενθυμίζει τις αυθεντικές, ελληνικές αξίες οι οποίες συνδέονται με τις αξίες του Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Αξίες όπως ψυχή, θέληση, κληρονομιά, φιλότιμο, μεράκι. Αξίες που μοιραζόμαστε όλοι μας, κάτω από τον ίδιο λαμπερό, ελληνικό ήλιο. Ευχαριστούμε τη διαφημιστική μας & την εταιρεία παραγωγής για την έμπνευση και την άψογη συνεργασία» επισημαίνει η Ελευθερία Καλφοπούλου Υπεύθυνη Marketing του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.