{ Εκδηλώσεις }

To Miraggio Thermal Spa Resort στηρίζει τη Χαλκιδική μετά την καταιγίδα

 

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

To Miraggio Thermal Spa Resort στηρίζει τη Χαλκιδική μετά την καταιγίδα

Χώρος: Miraggio Thermal Spa Resort
Διεύθυνση: , 63085
Παλιούρι
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Miraggio Thermal Spa Resort


To Miraggio Thermal Spa Resort στηρίζει τη Χαλκιδική μετά την καταιγίδα.

To Miraggio Thermal Spa Resort στηρίζει τη Χαλκιδική μετά την καταιγίδα.
Μετά από τα πρόσφατα θλιβερά νέα που η πρωτοφανής αυτή καταιγίδα έφερε στη Χαλκιδική, όλες οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με εκείνους που υπέφεραν κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας.
Προκειμένου να στηρίξουμε τον προορισμό και να παρέχουμε θετικές εμπειρίες στους επισκέπτες της Χαλκιδικής, καλούμε όλους να επισκεφθούν τις παραστάσεις του Miraggio Park Theatre, στο Miraggio Thermal Spa Resort, σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου και αύριο, Σάββατο 13 Ιουλίου, δωρεάν.

Όλοι οι επισκέπτες που θα προσέλθουν μετά τις 8 μ.μ. στο Miraggio δεν θα χρεωθούν ως συνήθως.
Ελάτε κι εσείς με τους συγγενείς και τους φίλους σας για να μοιραστείτε μαζί τους μερικές όμορφες στιγμές.

Ζητούμε επίσης, από όλους τους ξενοδόχους και τους συνεργάτες μας, να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία και να προβούν σε ανάλογες ενέργειες ώστε μαζί να αλλάξουμε την εικόνα του προορισμού μας που έχει πληγεί.
 

Τέσσερα φαντασμαγορικά shows επί πάγου στο Miraggio Park Theatre


Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Miraggio Park Theatre:

Παρασκευή 12 Ιουλίου / 21:15 / Η Χιονάτη στο πάγο
Ένα καθρέφτης που μιλά, ένα δηλητηριασμένο μήλο, ο φθόνος, το τέλος, η αρχή και η δύναμη της αγάπης ζωντανεύουν μέσα από τα παράτολμα νούμερα διεθνών χορευτών του καλλιτεχνικού πατινάζ. Η παράσταση αφηγείται το αγαπημένο παραμύθι της Χιονάτης με κινήσεις που κόβουν την ανάσα, χρήση πολυμέσων και μαγευτικών εφέ. Για όσους μεγάλωσαν απολαμβάνοντας το κλασικό παραμύθι των αδελφών Grimm αυτή η συναρπαστική προσαρμογή του στον πάγο θα κάνει την καρδιά τους να χτυπήσει γρηγορότερα. Θα ανακαλύψετε νέα μυστικά. Η ενέργεια των καλλιτεχνών θα σας ξεσηκώσει. Ναι, το χιόνι και ο πάγος μέσα στο καλοκαίρι είναι το βασικό σκηνικό και σε αυτό το έργο!
Παρασκευές 12 & 26 Ιουλίου, 9 & 23 Αυγούστου, 21:00

Σάββατο 13 Ιουλίου / 21:30 / Miraggio στο πάγο
Ένα χορευτικό γκαλά – πολύχρωμο καλειδοσκόπιο! Κορυφαίοι καλλιτέχνες, ακροβάτες, ζογκλέρ και ισορροπιστές αλληλοεπιδρούν πάνω στον πάγο σε μία παραγωγή φτιαγμένη ειδικά για το Miraggio Thermal Spa Resort. Θα σας εκπλήξουν οι σκηνογραφικές και ο φωτισμός. Θα σας συγκινήσει η μουσική που ενώνει τους ανθρώπους. Θα απολαύσετε τη χαρά της ζωής.
Κάθε Σάββατο έως 24 Αυγούστου, 21:30

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ