Το νέο τραγούδι της Χ. Αλεξίου με την Yasmin Levy αποκλειστικά από την Ελληνική Ραδιοφωνία

Το νέο τραγούδι της Χ. Αλεξίου με την Yasmin Levy αποκλειστικά από την Ελληνική Ραδιοφωνία

Η Χάρις Αλεξίου και πάλι στην Ελληνική Ραδιοφωνία. Πριν λίγο καιρό επέλεξε το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 για να ανακοινώσει την αποχώρησή της από το τραγούδι. Αυτήν τη φορά, επιλέγει την Ραδιοφωνία και πάλι για να μεταδίδει αποκλειστικά το νέο της τραγούδι που έγραψε και ερμηνεύει μαζί με τη Γιασμίν Λεβί.

«Θα με ακούσετε σε λίγο καιρό να λέω ένα τραγούδι με τη Γιασμίν Λεβί, ένα ντουέτο που κάναμε μαζί. Έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά και εκείνη τη μουσική και τους στίχους στα ισπανικά», είχε αναγγείλει η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια στην πρόσφατη, πολυσυζητημένη συνέντευξή της στον Φώτη Απέργη και στο Δεύτερο Πρόγραμμα.
Και πρόσθεσε: «Είναι μια μπαλάντα που μπορούσα να πω».

Tώρα, οι ακροατές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας μπορούν πρώτοι κατ’ αποκλειστικότητα να την ακούσουν από το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, το Kosmos, αλλά και τους περιφερειακούς σταθμούς.

Είναι η πρώτη φορά που η Χάρις Αλεξίου συνεργάζεται με τη σεφαραδίτικης καταγωγής, Εβραιοϊσπανή τραγουδίστρια με την ξεχωριστή χροιά, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και από το ελληνικό κοινό. Όλα ξεκίνησαν πριν από έναν χρόνο, με ένα τηλεφώνημα της Γιασμίν και με την πρόταση προς τη Χαρούλα να τραγουδήσει μαζί της στο άλμπουμ που τότε ετοίμαζε. Το αποτέλεσμα είναι το «Τhis Shadow», μια δίγλωσση, εξομολογητική μπαλάντα. Γι’ «αυτό που πάντα λείπει» τραγουδά η μία και για μια «negrita sombra» κάνει λόγο η άλλη.

Ακούστε από την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 το τραγούδι τους αποκλειστικά από την Ελληνική Ραδιοφωνία.

Πηγή: www.musicpaper.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως