Το Netflix «έκοψε» το «The Irregulars» μετά από μία μόλις σεζόν

Μετά από μία μόλις σεζόν, το Netflix προχώρησε στην ακύρωση της σειράς «The Irregulars», όπως αναφέρει το Variety. Η συγκεκριμένη είχε κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου στο streaming δίκτυο.

Το «The Irregulars» ακολούθησε μία ομάδα από ταλαιπωρημένους εφήβους του δρόμου στο Βικτωριανό Λονδίνο, που είχαν χειραγωγηθεί από τον Δρ. Watson και τον Sherlock Holmes για να τους βοηθάνε στην επίλυση εγκλημάτων. Όταν τα εγκλήματα αυτά όμως πήραν μια υπερφυσική «χροιά», οι Irregulars έπρεπε να σώσουν όχι μόνο το Λονδίνο, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Στη σειρά πρωταγωνίστησαν οι Taddeo Graham, McKell David, Harrison Osterfield, μεταξύ άλλων. Ο Tom Bidwell (My Mad Fat Diary) είχε βάλει την υπογραφή του στο σενάριο.

Τα νέα της ακύρωσης της σειράς έρχονται μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση από την εταιρεία μετρήσεων Nielsen πως το «The Irregulars» ήταν η νούμερο ένα σειρά την εβδομάδα που έκανε πρεμιέρα, καθώς συνολικά έγιναν stream 643 εκατ. λεπτά σειράς μέσα στα οχτώ της επεισόδια.

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως