Το Netflix θα επενδύσει φέτος 17 δις. δολάρια σε περιεχόμενο

Με μία της ανακοίνωση, η streaming πλατφόρμα του Netflix αποκάλυψε πως μέχρι το τέλος του 2021 θα έχει επενδύσει κάτι παραπάνω από 17 δις. δολάρια! Το ποσό αυτό είναι αρκετά μεγαλύτερο από τα αντίστοιχα των προηγούμενων δύο ετών, τα οποία έφταναν τα 11,8 δις. δολάρια για το 2020 και τα 13.9 δις. δολάρια για το 2019.

Η ανακοίνωση του Netflix αναφέρει μεταξύ άλλων πως «οι καθυστερήσεις στις παραγωγές από τον Covid-19 στο 2020 θα οδηγήσουν σε μία λίστα περιεχομένου για το 2021, με μεγαλύτερο βάρος στο δεύτερο μισό του και με αρκετά μεγάλο αριθμό από franchises να επιστρέφουν.»

Σειρές και ταινίες του Netflix που ξεχώρισαν το πρώτο τρίμηνο του 2021

Στο πρώτο τρίμηνο του 2021, οι σειρές του Netflix με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση ήταν το «Firefly Lane», με 49 εκατ. λογαριασμούς να έχουν συντονιστεί για τη σειρά στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της, το «Cobra Kai» (45 εκατ. λογαριασμούς), το «Fate: The Winx Saga» (57 εκατ. λογαριασμούς) και το «Ginny & Georgia» (52 εκατ. λογαριασμούς).

Από την πλευρά των ταινιών, το «Outside The Wire» προσέγγισε 66 εκατ. χρήστες, την ώρα που το «Yes Day» και το «I Care A Lot» συγκέντρωσαν 62 και 56 εκατ. λογαριασμούς αντίστοιχα. Τέλος, το «To All the Boys: P.S. I Still Love You» έφτασε τους 51 εκατ. χρήστες.

Ποιοι μεγάλοι τίτλοι επιστρέφουν φέτος

Όπως ανακοινώθηκε επίσης, στο τελευταίο τρίμηνο του 2021 θα επιστρέψουν ορισμένοι μεγάλοι τίτλοι του Netflix. Μεταξύ αυτών θα είναι οι νέες σεζόν των «The Witcher» και «You», όπως και η 4η σεζόν του «Cobra Kai». Αναφορικά με τις ταινίες, στο τέλος του 2021 θα δούμε το «Escape From Spiderhead» με τον Chris Hemsworth στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως και το «Red Notice» με την τριπλέτα των ηθοποιών Gal Gadot, Dwayne Johnson και Ryan Reynolds.

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως