Το ντοκιμαντέρ «SUP Free hackathon» στο επίσημο κανάλι της Lidl Ελλάς στο YouTube

SUP Free hackathon

H Lidl Eλλάς, με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στο πλαίσιο της εθνικής καμπάνιας Ελλάδα χωρίς πλαστικά μίας χρήσης παρουσιάζει την ταινία «Sup Free hackathon», με την υπογραφή του δημοσιογράφου και παραγωγού ντοκιμαντέρ Σωτήρη Δανέζη.

H ταινία καταγράφει και παρουσιάζει την ιστορία πέντε ομάδων νέων, δημιουργικών ανθρώπων, οι οποίοι, εν μέσω πανδημίας και παρά τις αντιξοότητες της εποχής, συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε έναν διαγωνισμό καινοτομίας τον περασμένο Δεκέμβρη, με στόχο την ανεύρεση λύσεων για τη μείωση των πλαστικών μίας χρήσης.

SUP Free hackathon

Πίσω από το πρωτοποριακό εγχείρημα βρίσκεται η Lidl Eλλάς, η οποία χρηματοδότησε τη διενέργεια του διαγωνισμού και προσέφερε mentoring στους συμμετέχοντες, με την παράλληλη υποστήριξη από το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης και την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy, που ανέλαβε τη διοργάνωση.

Από τη Νέα Ιωνία και την Ελευσίνα ως τη Θεσσαλονίκη, οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ γνώρισαν τους νέους πρωταγωνιστές, κατέγραψαν την εξέλιξη της ιδέας τους, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες τους, άκουσαν τις φιλοδοξίες και τα όνειρά τους και τους ακολούθησαν ως τον μεγάλο τελικό τον Ιούνιο του 2021 στο Sani Resort στη Χαλκιδική.

Απολαύστε την ταινία.

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Σωτήρης Δανέζης

Εκτέλεση Παραγωγής: danezis.

Παραγωγή: Lidl Ελλάς, με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr
facebook.com/lidlgr
twitter.com/Lidl_Hellas_
instagram.com/lidl_hellas
linkedin.com/company/lidl-hellas
youtube.com/user/lidlhellas

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως