{ Εκπαίδευση }

Το Once Upon μαθαίνει θέατρο και φέτος σε παιδιά και ενήλικες

 

Κατηγορίες: Σεμινάρια

Το Once Upon μαθαίνει θέατρο και φέτος σε παιδιά και ενήλικεςΣε τρεις θεματικούς ορόφους, ενήλικες και παιδιά θα λάβουν μαθήματα υποκριτικής, χορού-κινησιολογίας, μουσικής, σκηνογραφίας-ενδυματολογίας, δραματοθεραπείας και ψυχολογίας

Τα θεατρικά εργαστήρια Once Upon αποτελούν μια κοιτίδα πολιτισμού που ήρθε πέρυσι, με σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα της πόλης. Ένας χώρος βγαλμένος από παραμύθι περιμένει και φέτος, για δεύτερη χρονιά, μικρά και μεγάλα παιδιά καθώς και ενήλικες για να γνωρίσουν την τέχνη του θεάτρου.

Σε τρεις θεματικούς ορόφους, ενήλικες και παιδιά θα λάβουν μαθήματα υποκριτικής, χορού-κινησιολογίας, μουσικής, σκηνογραφίας-ενδυματολογίας, δραματοθεραπείας και ψυχολογίας.

Στο Once Upon τα παιδιά κατέχουν ξεχωριστή θέση, σε τμήματα διαμορφωμένα για παιδιά από 3 έως 12 ετών καθώς και για εφήβους. Καταξιωμένοι καθηγητές αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των παιδιών και τους δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν έναν νέο κόσμο, να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους, να εκφραστούν και να γνωρίσουν όλες τις εκφάνσεις του θεάτρου.

Παράλληλα, το Once Upon δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής, κινησιολογίας-χορού και μουσικής από καταξιωμένους καλλιτέχνες του εσωτερικού και του εξωτερικού για ερασιτέχνες και για επαγγελματίες.

Στον χώρο του Once Upon, λειτουργεί καφέ και παιδική βιβλιοθήκη, ενώ υπάρχει η δυνατότητα διοργάνωσης παιδικών πάρτι με όλα τα υγειονομικά μέτρα που διασφαλίζουν την ασφάλεια των παιδιών.
Το κάθε παιδί γίνεται ο ήρωας του δικού του παραμυθιού και έρχεται να το δραματοποιήσει στο χώρο του Once Upon.
Στη θέση του Καλλιτεχνικού διευθυντή των εργαστηρίων ο Κώστας Μελίδης.


Εργαστήρια Θεάτρου Once Upon
Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, 81
καθημερινά από τις 18:00 με 00:00 και το Σάββατο 10:00-00:00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 231 085 8433 | 6973387171
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/Onceupon_skg-108028157691848
Instagram: https://www.instagram.com/onceupon_skg/

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ