Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Ο αριθμός τηλεφώνου στη σειρά είναι αληθινός!

Χαμός με το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» (Squid Game), καθώς ο αριθμός τηλεφώνου για τη συμμετοχή στο παιχνίδι είναι πραγματικός – Βροχή οι κλήσεις!

Μια γυναίκα από τη Νότια Κορέα που «τρελάθηκε» από τις χιλιάδες φάρσες και τα μηνύματα που έλαβε αφού ο αριθμός τηλεφώνου της παρουσιάστηκε ως βασικό σημείο πλοκής στην επιτυχία του Netflix «Squid Game», μπορεί πλέον να ησυχάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η νέα σειρά του Netflix που σαρώνει παγκοσμίως (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix και η τοπική εταιρεία παραγωγής Siren Pictures δήλωσαν την Τετάρτη 6/10 ότι θα επεξεργαστούν σκηνές για να αφαιρέσουν τον αριθμό τηλεφώνου, ο οποίος εμφανίζεται στο μυστηριώδες προσκλητήριο που δίνεται σε πιθανούς παίκτες των θανατηφόρων παιδικών παιχνιδιών.

Το θρίλερ που απεικονίζει διαγωνιζόμενους να παίζουν μέχρι θανάτου σε μια προσπάθεια να κερδίσουν 45,6 δισεκατομμύρια γουόν (35 εκατομμύρια ευρώ) έγινε διεθνής επιτυχία όταν έκανε πρεμιέρα στo Netflix τον περασμένο μήνα.

Ο τοπικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός SBS μετέδωσε μια συνέντευξη με την ιδιοκτήτρια του τηλεφωνικού αριθμού, Κιμ Γκιλ Γιάνγκ, μια γυναίκα που διευθύνει μια επιχείρηση στη νοτιοανατολική κομητεία Seongju. Η γυναίκα έδειξε μερικά από τα μηνύματα που είχε λάβει, συμπεριλαμβανομένων αιτημάτων για προσκλήσεις για να συμμετάσχει στο Squid Game.

«Μαζί με την εταιρεία παραγωγής, εργαζόμαστε για να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας σκηνών με αριθμούς τηλεφώνου όπου είναι απαραίτητο», δήλωσε το Netflix την Τετάρτη, ζητώντας από τους θαυμαστές να απέχουν από φάρσες ή μηνύματα.

Η γυναίκα είπε στο SBS τον περασμένο μήνα ότι ήταν αδύνατο να αλλάξει τον αριθμό της λόγω επαφών με πελάτες και είχε απορρίψει, μάλιστα, μια προσφορά ύψους 1 εκατομμυρίου γουόν (84,023 δολάρια) ως αποζημίωση. Το SBS ανέφερε ότι από τότε της έχει προσφερθεί αποζημίωση έως και 5 εκατομμύρια γουόν.

Το Netflix και η Siren Pictures αρνήθηκαν να σχολιάσουν τυχόν προσφορές αποζημίωσης.

Ο υποψήφιος για την προεδρία Χου Κιούνγκ-γιουνγκ έγινε πρωτοσέλιδο την περασμένη εβδομάδα, όταν προσέφερε 100 εκατομμύρια γουόν (73.000 ευρώ) στο Facebook για να αγοράσει τον αριθμό που διέρρευσε στην εκπομπή.

Οι αριθμοί τηλεφώνου θεωρούνται περιορισμένοι εθνικοί πόροι και οι πωλήσεις ή οι αγορές τέτοιων είναι παράνομες σύμφωνα με τη νομοθεσία περί τηλεπικοινωνιών της χώρας.

Το Κορεατικό Συμβούλιο Κινηματογράφου του υπουργείου Πολιτισμού προσφέρει αριθμούς που δεν χρησιμοποιούνται στην πραγματική ζωή, αλλά οι τηλεοπτικές εκπομπές που μεταδίδονται σε υπηρεσίες κορυφαίας τεχνολογίας όπως το Netflix δεν έχουν πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία.

Το Netflix και η Siren δήλωσαν ότι έδειξαν σκόπιμα μόνο τα τελευταία οκτώ ψηφία του αριθμού κινητού τηλεφώνου αλλά αγνοούσαν ότι, όταν καλείται, το πρόθεμα προστίθεται αυτόματα και συμπληρώνεται ο αριθμός.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως