Το «Παλατάκι»- πρώην Κυβερνείο ανακαινίζεται για να υποδεχθεί τον γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη

Το «Παλατάκι»- πρώην Κυβερνείο ανακαινίζεται για να υποδεχθεί τον γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη

Εργασίες συντήρησης στον περιβάλλοντα χώρο του Κυβερνείου, γνωστού και ως Παλατάκι, στο Καραμπουρνάκι στην Καλαμαριά, έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, όπου και υπάγεται το συγκεκριμένο κτίριο.
 
Από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, το ΤΑΥΠΕΔ, την εταιρία ασφαλείας τηρούν σιγή ιχθύος. Μιλούν για ανάπλαση του χώρου, στο παλατάκι στο Μικρό Καράμπουρνο Θεσσαλονίκης, με ιδιωτικά κεφάλαια και μιλούν για εκδηλώσεις. Μόνο που εκδηλώσεις θα γίνουν, αλλά για έναν γάμο. Τον γάμο της χρονιάς που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. To Activeman ερεύνησε και έμαθε ποιος παντρεύεται με γάμο «βασιλικό» στο καλύτερο κτίριο της Θεσσαλονίκης, το παλατάκι.
 
Η μυστικότητα απόλυτη. Από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης δήλωσαν στο Activeman ότι γίνονται έργα ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου, με ιδιωτικά κεφάλαια και εν συνεχεία ο χώρος θα παραδοθεί στο δήμο Καλαμαριάς για τις ετήσιες εκδηλώσεις του.
 
Όμως σύμφωνα με  το Activeman.gr όλα αυτά γίνονται για έναν γάμο, που μάλιστα θα αποτελέσει τον γάμο της χρονιάς. Ο τυχερός γαμπρός είναι ο γιός του προέδρου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος Σαββίδης, που θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, μια κοπέλα από τη Ρωσία, στις 10 Ιουνίου.
 
Η ανακοίνωση του περιβάλλοντος Σαββίδη μιλάει για γάμο σε γνωστό κτήμα της Θεσσαλονίκης. 
 
Πριν από λίγο καιρό από τον χώρο αποχώρησε η αστυνομική φύλαξη και ανέλαβε εταιρία ασφαλείας. Λίγο μετά άρχισαν οι πρώτες εργασίες που όπως είναι φυσικό προκάλεσαν το ενδιαφέρον όλων και πολλοί αναρωτήθηκαν αν το καλύτερο κτίριο της πόλης πουλήθηκε. Όπως όπως διαβεβαιώνουν από το ΥΜΑΘ, δεν πουλήθηκε, αλλά εκχωρήθηκε σε ιδιώτη, ο οποίος θα αναπλάσει τον περιβάλλοντα χώρο και μετά θα το παραδώσει ξανά στο δημόσιο.
 
Να σημειωθεί ότι όλες οι εργασίες γίνονται στον περιβάλλοντα χώρο ενώ το κτίριο είναι ερμητικά κλειστό και όπως μας ενημέρωσαν δεν πρόκειται να ανοίξει ή να γίνουν κάποιες εργασίες στο εσωτερικό του.
 
Οι οργανωτές μάλιστα φρόντισαν να καλύψουν την περίφραξη με νοβοπάν, τα όποια έβαψαν σε γκρι χρώμα, αυτό που είχε άλλωστε η περίφραξη. Παρ΄ όλα αυτά διακρίνεται η μεγάλη –τεράστια- σκηνή που έχει τοποθετηθεί και που σύμφωνα με πληροφορίες θα τραγουδήσει ο Λευτέρης Πανταζής, την ημέρα της γαμήλιας δεξίωσης.
Άγνωστο ακόμα παραμένει αν ο γάμος θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου που υπάρχει στους κήπους του πρώην ανακτόρου.
 
Πάντως όπως και να έχει ο γάμος του ιού Σαββίδη με την εκλεκτή της καρδιάς του, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει τον γάμο της χρονιάς, τόσο για τη Θεσσαλονίκη, όσο και για όλη την Ελλάδα.
Πηγή: activeman.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως