Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου παρέχει Πτυχία Νομικής αναγνωρισμένα με ισοτιμία

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου παρέχει Πτυχία Νομικής αναγνωρισμένα με ισοτιμία

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου προχώρησε άμεσα, πρώτο από όλα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου, στην προσαρμογή του Πτυχίου στη Νομική (LLB) στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής νομοθεσίας. Σε συμφωνία με την πρόσφατη απόφαση του ΔΟΑΤΑΠ, καταργήθηκαν οι διακριτές κατευθύνσεις Kυπριακού και Ελληνικού Δικαίου και καθιερώνεται ένα ενιαίο πρόγραμμα σπουδών.
 
Οι εγγραφές που έγιναν ακολούθησαν πιστά, τόσο ως προς τη διάρκεια των σπουδών, όσο και ως προς τις πιστωτικές μονάδες, τις ισχύουσες προδιαγραφές που προβλέπονται για την αναγνώριση και ισοτιμία των αλλοδαπών πτυχίων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Τα πτυχία Νομικής που έχουν χορηγηθεί μέχρι τώρα, καθώς και αυτά που θα χορηγούνται εφεξής, ανταποκρίνονται πλήρως στο ρυθμιστικό πλαίσιο της απόφασης του ΔΟΑΤΑΠ. Αναγνωρίζονται, συνεπώς, ως ισότιμα με τα προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών των Ελληνικών ΑΕΙ.
 
Οι απόφοιτοι Λυκείου που ενδιαφέρονται για σπουδές στη Νομική, αλλά και οι πτυχιούχοι ΑΕΙ που επιθυμούν δεύτερο πτυχίο, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το Γραφείο Θεσσαλονίκης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στο κέντρο της πόλης (Τσιμισκή 80, 3ος όροφος, 2310931673), να ενημερωθούν για σπουδές και να λάβουν πολύτιμες πληροφορίες για το μέλλον τους. 
 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως