Μάνος Δασκαλάκης

Το πληρεξούσιο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς στον Μάνο- Κατέθεσαν μήνυση οι συγγενείς της

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου και αίτηση αποσφράγισης του ακινήτου της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα-Θεοδωροπούλου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πατρών ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος που εκπροσωπεί έναν συγγενή της σπιτονοικοκυράς. Ο κ. Θεοδωρόπουλος ζητά από την αρμόδια Αρχή να γίνει έλεγχος των κληρονομικών στοιχείων και να διερευνηθεί η γνησιότητα του πληρεξούσιου εγγράφου της 69χρονης στον Μάνο Δασκαλάκη, που είχε αποκαλύψει το eReportaz,καθώς και να ελεγχθεί η κατάσταση της υγείας της σπιτονοικοκυράς και αν της παρείχαν την απαραίτητη φροντίδα για την υγεία της.

Σύμφωνα με το πληρεξούσιο που αποκαλύπτει η «Μ» και υπογράφηκε το 2017, ο Μάνος Δασκαλάκης μπορούσε να διαχειρίζεται τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία της, αλλά όχι να εκποιεί την περιουσία της. Συγκεκριμένα είχε την εξουσιοδότηση να εισπράττει τη σύνταξη και τα επιδόματα της Ευγενίας Κούτρα, να την εκπροσωπεί σε οποιαδήποτε δημοτική, δημόσια ή φορολογική υπηρεσία και να πληρώνει τους λογαριασμούς της.

 

 

Το πληρεξούσιο που φέρει την υπογραφή της 69χρονης προς τον Μάνο Δασκαλάκη

 

 

 


«Προσβάλλουμε το πληρεξούσιο αν το έχει υπογράψει ή όχι η 69χρονη, γιατί θεωρούμε ότι της το υφάρπαξαν όταν ήταν στο νοσοκομείο» λέει στην «Μ» ο δικηγόρος. Ο ίδιος μας είπε ότι άφησαν απλήρωτο τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος στο ακίνητο του πρώτου ορόφου που είχε μετατρέψει σε στούντιο ο Μάνος Δασκαλάκης: «Υπάρχει οφειλή στη ΔΕΗ 14.000 ευρώ. Έμεναν σε ένα σπίτι και χρέωναν την πεθαμένη» τονίζει. «Έκανε αγορές μεγάλης αξίας το ζευγάρι. Πού τα βρήκαν τα λεφτά για να τα κάνουν όλα αυτά;» αναρωτήθηκε ο δικηγόρος του εξαδέλφου της 69χρονης. Όπως είπε, ο Δημήτρης Κούτρας του έχει αναθέσει την υπόθεση όχι για τα χρήματα και τις λίρες, αλλά για να διερευνηθούν τα αίτια που αυτή η γυναίκα έφυγε από τη ζωή.

Πηγή: Νίκος Νικολετάκης, ereportaz.gr

Διαβάστε επίσης:

Τα άγνωστα μηνύματα του Μάνου Δασκαλάκη μετά τον θάνατο των παιδιών του

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως