Το πρώτο φεστιβάλ ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Ελλάδα

Το ΔΕΗ e-bike Festival, είναι πρώτο μεγάλο φεστιβάλ στην Ελλάδα αποκλειστικά για ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση. Διοργανωτής η ΔΕΗ. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ σύγχρονα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων που απαντούν σε διαφορετικές ανάγκες μετακίνησης, θα ταξιδέψουν σε 7 πόλεις: Τρίκαλα, Λάρισα, Κως, Καλαμάτα, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Μέσα από τις τοπικές, διήμερες εκδηλώσεις, οι επισκέπτες του ΔΕΗ e-bike Festival θα ανακαλύψουν, για πρώτη φορά από κοντά, τα πιο ενδιαφέροντα ηλεκτρικά ποδήλατα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς.

Στο φεστιβάλ θα παρουσιαστούν περισσότερα από 40 μοντέλα, από 5 διαφορετικές κατηγορίες ποδηλάτου, (δρόμου, πόλης, αναδιπλούμενα, trekking και βουνού), τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες και ειδικά κατασκευασμένη πίστα. Επίσης, θα υπάρχουν ειδικές δράσεις εκμάθησης ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής ποδηλάτου για παιδιά 6 – 12 ετών, ενώ οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε παιχνίδια-διαγωνισμούς και να κερδίσουν χρηστικά δώρα.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει από την Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Τρίκαλα, το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου 2021, ώρες 11:00-20:00 με τη στήριξη του Δήμου Τρικκαίων

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως