Το πρώτο THESSALONIKI OPEN MIC της χρονιάς στο Eightball

Το πρώτο THESSALONIKI OPEN MIC της χρονιάς στο Eightball

Παρουσιάζει ο Ανδρέας Πασπάτης

Ελάτε να υποδεχτούμε μαζί την νέα χρονιά, standupικά στο πρώτο THESSALONIKI OPEN MIC του 2019, στο 8ball! Νέα χρονιά, νέα αστεία, ανανεωμένη διάθεση, νέα κείμενα, καινούρια πρόσωπα που θα αγαπηθούν αλλά και ήδη πολυαπημένα πρόσωπα, όλα στο πιο κλασικό standupικό ραντεβού της πόλης. Αυτόν τον Γενάρη, κλασικά την πρώτη Παρασκευή του μήνα, (4/1), το πρώτο THESSALONIKI OPEN MIC της χρονιάς!
.
Σας περιμένουμε, λοιπόν, και αυτή την φορά για να ξεκινήσουμε δυνατά και φέτος, τον θεσμό και την παράδοση του THESSALONKI OPEN MIC, που με την δική σας αγάπη και στήριξη βοηθήσατε να γίνει το μεγαλύτερο μηνιαίο stand up comedy event της πόλης!

Για τέταρτη πλέον συνεχόμενη χρονιά, κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα, και στην προκειμένη την πρώτη Παρασκευή του χρόνου (4/1), το THESSALONKI OPEN MIC προσφέρει μια βραδιά underground κωμωδίας με φρέσκα κείμενα και γρήγορες εναλλαγές. Νέοι και παλιοί κωμικοί μοιράζονται την ίδια σκηνή και το ίδιο μικρόφωνο, για 5 μόνο λεπτά ο καθένας, παρουσιάζοντάς σε σας το πιο καινούριο κομμάτι της δουλειάς τους!

THESSALONIKI OPEN MIC
STAND UP COMEDY OPEN MIC
Παρασκευή 4 Ιανουαρίου
Στις 22:00 στο “8ball” στα Λαδάδικα

Παρουσιάζει ο Ανδρέας Πασπάτης
Είσοδος: 3 ευρώ
Τηλ. Κρατήσεων: 6976429567 και 6937176490
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως