Site icon Cityportal.gr

Το τελευταίο αντίο στον Μίμη Παπαϊωάννου (ΦΩΤΟ)

7693629

Το τελευταίο «αντίο» στον τεράστιο Μίμη Παπαϊωάννου είπαν συγγενείς, φίλοι, η οικογένεια της ΑΕΚ καθώς και ο αθλητικός κόσμος, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η σορός του θρύλου της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου παραυρέθηκε σύσσωμη η ομάδα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταφή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου τελέστηκε στις δύο μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την «Αγιά Σοφιά – OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία έχει αναλάβει την οργάνωση της κηδείας, η ταφή του Μίμη Παπαϊωάννου θα γίνει 16:30 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Παρών ο Κώστας Νεστορίδης στο λαϊκό προσκύνημα στον Μίμη Παπαϊωάννου.

Κώστας Νεστορίδης

Συγκινητική ήταν η στιγμή της άφιξης του Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος έφτασε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, μαζί με τον γιο του, Γιώργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Μίμης Παπαϊωάννου «έφυγε» τη μέρα που έχει τα 93α του γενέθλια ο Κώστας Νεστορίδης.

Μίμης Δομάζος-Πόπη Δομάζου
Γιώργος Νταλάρας-Χρήστος Νικολόπουλος

 

Ντούσαν Μπάγεβιτς-Λάμπης Νικολάου
Νίκος Σαργκάνης-Ηλίας Ατματσίδης

Ελλάδα | Παρασκευή 16 Μαρτίου 2023 | Φωτογραφίες από το ndpphoto.gr

Exit mobile version