ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

«Το Thessaloniki International Forum ’21 στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360»

Για δύο ολόκληρες ημέρες, οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη γέμισαν πλούσια δραστηριότητα, νεανικές φωνές, ένθερμους διάλογους  και ανταλλαγή ιδεών.

Υπό αυστηρά μέτρα και περιορισμούς για την αποφυγή της διάδοσης του Covid-19, εκατοντάδες νέοι και νέες από την Ελλάδα και άλλες 20 Ευρωπαϊκές χώρες φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στο πλαίσιο του “Thessaloniki International Forum ‘21”.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Πρόκειται για μια διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος (ΕΚΝΕ), κατά τη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες συζήτησαν θέματα Ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, ανέπτυξαν τις δεξιότητες τους και αντάλλαξαν στοιχεία πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης στέγασε στις βραβευμένες με Interiors Awards 2021 εγκαταστάσεις του τις εργασίες των επιτροπών, καθεμία από τις οποίες κλήθηκε να αναπτύξει και να συντάξει ένα ρεαλιστικό νομοσχέδιο βασισμένο στο δοθέν θέμα.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Οι συμμετέχοντες έμειναν ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι από τη λειτουργικότητα και την άνεση των αιθουσών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, αλλά και από την άψογη συνεργασία με τα στελέχη του Ομίλου, που υποστήριξαν την εκδήλωση.

Πρόκειται για τη 2η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Θεσσαλονίκη, 7 χρόνια μετά την πρώτη, η οποία διήρκησε συνολικά 9 ημέρες και ολοκληρώθηκε σε πανηγυρικό κλίμα με τη Γενική Ολομέλεια του TIF ’21.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

«Ήταν 9 μέρες με διακριτές συζητήσεις, δραστηριότητες, δουλειά, μελέτη και ένα ταξίδι στην διεθνή κοινότητα»

– Michael Sessin (UA)