Έλον Μασκ-Twitter

Το Twitter απειλεί τον Έλον Μασκ ότι θα τον «αναγκάσει» να το εξαγοράσει

Το Twitter προειδοποιήσε ότι θα εξαναγκάσει τον Έλον Μασκ να προχωρήσει στην εξαγορά του στην τιμή των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως και είχε συμφωνηθεί εξ αρχής, αφότου ο ίδιος απείλησε να αποχωρήσει από τη συμφωνία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να «ολοκληρώσει τη συναλλαγή» με τον δισεκατομμυριούχο ο οποίος δηλώνει έτοιμος να «τινάξει την συμφωνία στον αέρα», κατηγορώντας τη διοίκηση του Twitter ότι δεν του δίνει πληροφορίες σχετικά με τους ψεύτικους λογαριασμούς στην πλατφόρμα.

Από την πλευρά του το Twitter δήλωσε ότι έχει μοιραστεί πληροφορίες με τον Μασκ και θα συνεχίσει να το κάνει, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία, με βάση τους όρους της συμφωνίας συγχώνευσης.

Τον Μάιο, ο Μασκ δήλωσε ότι η συμφωνία για την εξαγορά του Twitter «είχε παγώσει προσωρινά», επισημαίνοντας ότι ήταν αναγκαίο να εξεταστεί προσεκτικά ο ισχυρισμός της εταιρείας ότι οι ψεύτικοι και spam λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 5% των ημερήσιων ενεργών χρηστών.

«Ο Μασκ επιφυλάσσεται όλων των δικαιωμάτων που προκύπτουν από αυτό, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός του να μην ολοκληρώσει τη συναλλαγή και του δικαιώματός του να τερματίσει τη συμφωνία συγχώνευσης» δήλωσε ο δικηγόρος του.

Ο Μασκ έχει ανακοινώσει ότι η εξαγορά του Twitter δεν θα υλοποιηθεί, αν δεν υπάρξει εγγύηση ότι οι πλαστοί λογαριασμοί είναι λιγότεροι από το 5% όλων των λογαριασμών της πλατφόρμας. Μάλιστα είχε δηλώσει μέσω Twitter ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της πλατφόρμας αρνήθηκε να του δώσει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία.

«Μέχρι να το κάνει αυτό, η συναλλαγή δεν μπορεί να προχωρήσει», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Έλον Μασκ για τηλεργασία: Ή επιστρέφετε στο γραφείο ή φεύγετε από την Tesla

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως