Γρηγόρης Γκουντάρας, Ναταλί Κάκκαβα

Τώρα θα λένε τι βλακοζεύγαρο; Δεν με νοιάζει, αυτό είμαστε ρε παιδιά

Μεγάλη συγκίνηση και δάκρυα στο φινάλε της εκπομπής

Το «Όλα Γκουντ», έκανε οριστικό φινάλε με την εκπομπή της Κυριακής 17/7/22 και τους Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρη Γκουντάρα να αποχαιρετούν, με δάκρυα, το τηλεοπτικό κοινό.

«Αυτή ήταν η ομάδα μας… Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΙ για την ευκαιρία που μας έδωσε, την κυρία Κουτσαφτάκη και την κυρία Μαραγκουδάκη. Την Αφροδίτη Γραμμέλη, που ήμασταν μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα αλλά ήμασταν εδώ από καρδιάς. Εγώ έτσι δουλεύω. Μητσάρα μου σας χρεώνω μαζί με την Αφροδίτη σαν νέο φίλο» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ευχαριστώντας έναν-έναν τους συνεργάτες του και συνέχισε:

«Κανείς δεν χάνεται, να έχουμε πάνω από όλα την υγεία μας και να λέμε ευχαριστώ. Πρώτα ο Θεός θα ξαναβρεθούμε, καλή καρδιά κι υγεία. Να ευχαριστήσω κι αυτό το κορίτσι δίπλα μου που κι αν άκουσε χωρίς λόγο. Σε ευχαριστώ για την αξιοπρέπεια που αντιμετώπισες όλα αυτά. Τώρα θα λένε τι βλακοζεύγαρο; Δεν με νοιάζει, αυτό είμαστε ρε παιδιά» 

Με τη σειρά της η Ναταλί Κάκκαβα, με δάκρυα στα μάτια είπε:

«Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνοντας αυτή η χρονιά μας βρίσκει χέρι χέρι και πιο αγαπημένους από ποτέ. Αυτό που αξίζει για εμένα είναι η οικογένειά μας. Είμαι ευλογημένη που συνυπήρξαμε και τηλεοπτικά αυτή τη χρονιά. Έχω γίνει ακόμα μεγαλύτερη θαυμάστριά σου. Σε ευχαριστώ πολύ γιατί ξέρω πόσες φορές με προστάτευσες και μπήκες μπροστά. Δεν άφησες να με στενοχωρεί κανείς. Σε αγαπώ πολύ» είπε και ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό αλλά τους συνεργάτες της εκπομπής.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως