Τότα Κυριαζικίδου Θανάσης Μπιλιλής | Μικρή Σκηνή

Live στη Θεσσαλονίκη στη Μικρή Σκηνή η Τότα Κυριαζικίδου με “Τραγούδια της αγάπης και του ονείρου”. Μαζί της στο πιάνο ο Θανάσης Μπιλιλής.


Η Τότα Κυριαζικίδου με την αισθαντική φωνή της και ο Θανάσης Μπιλιλής με τις αυτοσχεδιαστικές του αναζητήσεις και διασκευές, καθώς και την εξαιρετική του συνοδεία στο πιάνο, θα σας ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο της αγάπης και του ονείρου. Θα ερμηνευθούν: Σεφαραδίτικα τραγούδια, λαϊκές μπαλάντες που έφεραν από την Ισπανία ως ανάμνηση των χαμένων πατρίδων, αλλά και συνθέσεις μεταγενέστερων λαϊκών δημιουργών που ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη και διαδόθηκαν στις σεφαραδίτικες κοινότητες της Ανατολής.

Τραγούδια του Μεσοπολέμου των Μιχάλη Σουγιούλ, Κώστα Γιαννίδη, Αττίκ. Συνθέσεις Ελλήνων και ξένων συνθετών, όπως Μίκη Θεοδωράκη, Νότη Μαυρουδή, Ελένης Καραΐνδρου, Βασίλη Τσιτσάνη, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μαρίζας Κωχ, Μάνου Λοΐζου, Kurt Weil, Luis Bonfa, Josef Kosma, Ernesto de Kurtis.

Info

Τότα Κυριαζικίδου – τραγούδι
Θανάσης Μπιλιλής – πιάνο, διασκευές
Μικρή Σκηνή, Επταλόφου 14, Τούμπα
Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 8 ευρώ
Κρατήσεις: 6944 503542


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής


  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ