Τότεναμ: οπαδοί της θα συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο

Η Τότεναμ θα έχει από τούδε και στο εξής εκπροσώπηση των οπαδών της στο διοικητικό συμβούλιό της, όπως ανακοίνωσε το κλαμπ της Premier League την Τρίτη (11/05), σε μία προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις και να ξαναφτιάξει τις σχέσεις της με τους οπαδούς της, μετά τη συμμετοχή της στο αποτυχημένο εγχείρημα της European Super League τον περασμένο μήνα.

Τα «σπιρούνια» τόνισαν πως θα συγκροτήσουν μία συμβουλευτική ομάδα του κλαμπ, αποτελούμενη από εκλεγμένους εκπροσώπους από διάφορες περιφέρειες της οπαδικής τους «βάσης», ο πρόεδρος της οποίας θα συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο της Τότεναμ.

«Έχουμε όλοι μας μάθει το μάθημά μας από τα πρόσφατα γεγονότα και έχουμε θέσει ως προτεραιότητά μας την αφοσίωση των φιλάθλων μας» ανέφερε η ανακοίνωση των Λονδρέζων, συμπληρώνοντας πως «…ο πρόεδρος του πάνελ θα διορίζεται ετησίως ως πλήρες, μη εκτελεστικό μέλος του συμβούλιο του συλλόγου.

Τα κριτήρια επιλογής, η εντολή και το καταστατικό θα ετοιμαστούν από ανεξάρτητους συμβούλους σε συνεννόηση με ομάδες γκρουπ των οπαδών, για να διασφαλιστεί ότι είναι πραγματικά αντιπροσωπευτικά της βάσης μας».

Ο σύνδεσμος οπαδών «Tottenham Hotspur Supporters Trust» (THST) ζήτησε προ ημερών την παραίτηση του Δ.Σ. του συλλόγου, μετά τα όσα έγιναν με την ESL με τους «σπερς» να εκφράζουν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη με τους οπαδούς, οι οποίοι έχουν απορρίψει όλες τις προτάσεις τους για συνάντηση.

«Η THST, με την οποία έχουμε εργαστεί και, πράγματι, είχαμε μία πολύ καλή σχέση συνεργασίας για 20 χρόνια, ζήτησε την παραίτηση της Εκτελεστικής Επιτροπής για το ESL, δηλαδή να αποχωρήσουν άτομα που έχουν ζήσει και αναπνεύσει αυτό το κλαμπ στις δύο τελευταίες δεκαετίες.

Έχουμε προτείνει πολλές φορές να συναντηθούμε από ως διοικητικά συμβούλια και να συζητήσουμε μια ανοιχτή ατζέντα, εξαιρουμένης της αλλαγής ιδιοκτησίας του κλαμπ και της παραίτησης του διοικητικού συμβουλίου. Η πόρτα μας παραμένει ανοιχτή σε αυτή τη βάση» κατέληξε η ανακοίνωση της Τότεναμ.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως