Τουρκάλα ηθοποιός του «Λούφα και Παραλλαγή»: «Να μπούμε στα νησιά αν χρειαστεί»

Στην προκλητική ρητορική της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας προσθέτει η Τουρκάλα Τουγκτσέ Καζάζ, διάσημο μοντέλο και πρώην σύζυγός του ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη, η οποία είναι γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο»

Συγκεκριμένα, η Καζάζ υποστήριξε σε εκπομπή του τουρκικού διαδικτυακού καναλιού TVNET ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και, αν χρειαστεί, ο τουρκικός στρατός να εισβάλει στα ελληνικά νησιά, για να απελευθερώσει τους ανθρώπους που ζουν εκεί καταπιεσμένοι και να τους βοηθήσει να ζήσουν εν ειρήνη.

“Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη”.

Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά”.

 

Για την ιστορία αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης και πρώην σύζυγος της Καζάζ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην ταινία του Νίκου Περάκη παραγωγής 2006, “Λούφα και Παραλλαγή”.

Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας, μια μικρή ομάδα φαντάρων από την Κω που πηγαίνει στη βραχονησίδα Πίττα για να αναλάβει υπηρεσία φύλαξης. Τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου 2003 η τουρκική θαλαμηγός “Ege guzeli” (Ομορφιά του Αιγαίου) επιχειρεί να αποβιβάσει στην Πίττα τρεις ναυαγούς παράνομους μετανάστες

Η εξαμελής φρουρά του φυλακίου καταλαμβάνει το σκάφος και αναμένοντας άνωθεν διαταγές υποχρεώνει το πλήρωμα να αποβιβαστεί και να φιλοξενηθεί στην νησίδα, με αποτέλεσμα να απειληθεί ένοπλη σύρραξη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Τουρκία: Συνελήφθη η ανιψιά του Γκιουλέν ενώ προσπαθούσε να περάσει στην Ελλάδα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως