Τουρκοκύπρια με ερωτικά βίτσια έφαγε ξύλο από τον εραστή της ενώ έκανε έρωτα με τον σύζυγό της!

Τουρκοκύπρια με ερωτικά βίτσια έφαγε ξύλο από τον εραστή της ενώ έκανε έρωτα με τον σύζυγό της!

Σάλο έχει προκαλέσει στην κατεχόμενη Κερύνεια, μια πολύ περίεργη υπόθεση η οποία οδηγήθηκε σε δίκη. Μια Τουρκοκύπρια μητέρα τριών παιδιών, εκ των οποίων το μικρότερο τεσσάρων ετών, έφτασε μέχρι το «δικαστήριο» με αφορμή τις σeξουαλικές φαντασιώσεις της.
 
Η Τουρκοκύπρια διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό με έναν Τουρκοκύπριο και του είχε εκμυστηρευθεί την φαντασίωση της, να κάνει έpωτα με τον σύζυγο της και να παρακολουθεί κρυφά ο εpαστής.
 
Πριν λίγες μέρες η Τουρκοκύπρια κάλεσε τον εραστή της να σταθεί έξω από το παράθυρο του υπνοδωματίου για να την παρακολουθεί όταν έκανε σeξ με τον σύζυγο της. Το σχέδιο αρχικώς κύλησε ομαλά. Ωστόσο ο εpαστής αποδείχθηκε ζηλιάρης και δεν άντεξε να βλέπει την εpωμένη του να κάνει έpωτα με τον σύζυγο της και πήδηξε από το παράθυρο, μπήκε στο υπνοδωμάτιο και άρχισε να τους δέρνει και τους δύο.
 
Ο ανυποψίαστος σύζυγος που δεν ήξερε τίποτα αρχικώς νόμισε ότι επρόκειτο για κλέφτη και κάλεσε την «αστυνομία». Ο εpαστής συνελήφθη και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας αφού αρχικώς είχε πει ψέματα ισχυριζόμενος ότι ήταν κλέφτης.
 
Όταν αποκαλύφθηκε η ιστορία στο δικαστήριο, μαζεύτηκαν οι συγγενείς του συζύγου έξω από το κτήριο και επιτέθηκαν εναντίον της άπιστης συζύγου για να την λιντσάρουν επειδή τους εξευτέλισε στη μικρή κοινωνία που ζουν.
 
Ο εpαστής και η σύζυγος προφυλακίστηκαν για ψευδείς πληροφορίες στις «αρχές» και ο σύζυγος μάλλον ξεκίνησε τις διαδικασίες για διαζύγιο.