{ Τελευταία νέα }

Τούρκος ποδοσφαιριστής ομολόγησε ότι σκότωσε τον πεντάχρονο γιο του γιατί δεν τον αγαπούσε...

 

Κατηγορίες: Διεθνή

Τούρκος ποδοσφαιριστής ομολόγησε ότι σκότωσε τον πεντάχρονο γιο του γιατί δεν τον αγαπούσε...''Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιο, από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί, δεν τον αγαπούσα''.

Σοκ έχει προκαλέσει η ομολογία του Τούρκου ποδοσφαιριστή της Μπούρσα Γιλντιρίμσπορ, Τζεβχέρ Τοκτάς, ο οποίος παραδέχτηκε ότι σκότωσε των πεντάχρονο γιο του, ο οποίος θεωρούνταν θύμα του κορωνοϊού, επειδή δεν τον αγαπούσε...
 
Ο πεντάχρονος Κασίμ είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο της Προύσας με υψηλό πυρετό και είχε τεθεί σε καραντίνα με τον πατέρα του. Την ίδια μέρα μπήκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά πέθανε μέσα σε δύο ώρες στο Παιδικό Νοσοκομείο του Ντόρτσελκ.
 
Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, που στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος, ομολόγησε ένα φρικιαστικό έγκλημα, 11 μέρες μετά: «Έβαλα το μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα και το πίεσα για 15 λεπτά χωρίς να σταματήσω. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, έβγαλα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευθούν τίποτα.  Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιο, από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί, δεν τον αγαπούσα. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα», ομολόγησε.
Ο Τοκτάς συνελήφθη και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ