Τούρτες σε σχήμα καρδιάς

Τούρτες… αγάπης, στο Ζαχαροπλαστείο «Χατζή» στη Σοφούλη

Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο, όσο πιο γλυκά γίνεται

Υπάρχει ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στο Βαλεντίνο ή τη Βαλεντίνα σου ανήμερα της Γιορτής των Ερωτευμένων κι αυτό δεν είναι άλλο, από τις τούρτες που θα βρεις ειδικά για εκείνη την ημέρα, στο Ζαχαροπλαστείο «Χατζή», στη Θεμιστοκλή Σοφούλη 73, στην Καλαμαριά. Τούρτες όλο… αγάπη, για να εντυπωσιάσεις αλλά και να γιορτάσεις με τον πιο γλυκό τρόπο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για το 2022.

Τούρτες σε σχήμα καρδιάς

Μπορεί να έχουν ξεκινήσει την ιστορία τους και να έχουν καθιερωθεί στις αισθήσεις και τις μνήμες όλων μας για τα πολίτικα γλυκά τους που δημιουργούν από το 1908, ωστόσο τα Ζαχαροπλαστεία «Χατζή» ξέρουν πώς να γιορτάζουν τη Γιορτή των Ερωτευμένων και έχουν να σου προτείνουν και τον πιο γλυκό τρόπο, για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο άλλο σου μισό.

Τούρτες σε σχήμα καρδιάς

Με τον Άγιο Βαλεντίνο να πλησιάζει, στο ζαχαροπλαστείο «Χατζή» στη Θεμιστοκλή Σοφούλη 73, θα βρεις μία σειρά από ξεχωριστές τούρτες, παρασκευασμένες ειδικά για τις 14 Φλεβάρη, που στάζουν, κυριολεκτικά, έρωτα!

Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις την τούρτα που σε αντιπροσωπεύει περισσότερο και να εκφράσεις το «Σ’ αγαπώ», με διάφορα χρώματα και γεύσεις, αλλά και σε διαφορετικές γλώσσες, πάντα με την υπογραφή ποιότητας και φρεσκάδας του ζαχαροπλαστείου «Χατζή».

Τούρτες σε σχήμα καρδιάς

Ξεκινώντας από τον κλασσικό πειρασμό της τούρτας με γεύση σοκολάτα σε σχήμα καρδιάς, περνώντας από την τούρτα λευκή σοκολάτα και φτάνοντας στις ολοκόκκινες τούρτες, με γλάσο στο χρώμα του έρωτα.

Όποια και να διαλέξεις, θα σου προσφέρει εγγυημένα μια γλυκιά, ξεχωριστή ημέρα και θα είναι μία όμορφη έκπληξη, για το αγαπημένο σου πρόσωπο!

Χρόνια σου πολλά!

Τούρτες σε σχήμα καρδιάς

Διεύθυνση: Θεμιστοκλή Σοφούλη 73
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 417808
Website
Facebook
Instagram
Ωράριο λειτουργίας: Κυριακή – Παρασκευή: 8.00 – 24.00
Σάββατο: 08.00 – 01.00

 

Διαβάστε επίσης: Ζαχαροπλαστεία «Χατζή»: Αγνά, παραδοσιακά γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι