Τραγικό τέλος για τον 41χρονο μηχανολόγο: Βρέθηκε στα αζήτητα

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του Διονύση Καλογερόπουλου, μηχανολόγου – μηχανικού από τη Ζαχάρω, του οποίου τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί στις 5 Νοεμβρίου.

Ο 41χρονος εκείνη τη μέρα είχε πάει στην Αθήνα για να επισκεφθεί γιατρό απ’ όπου και θα γυρνούσα αυθημερόν στη Ζαχάρω. Με την υπόθεση της εξαφάνισής του ασχολήθηκε η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη, ενώ είχε σημάνει και Missing Alert.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, o 41χρονος εντοπίστηκε από την έρευνα του “Τούνελ” νεκρός στα ψυγεία του νοσοκομείου Ελπίς όπου βρισκόταν ξεχασμένος επί εννέα μέρες χωρίς να έχει γίνει καν νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του  από το δεύτερο κιόλας 24ωρο της εξαφάνισής του και παρά το γεγονός ότι είχε σημάνει Missing Alert, κανένας δεν ερεύνησε αν το πτώμα ανήκει στον αγνοούμενο.

Ο Διονύσης εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Θήρας και Σταυροπούλου  στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Νοεμβρίου. Επιλήφθηκε το ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο προχώρησε σε δακτυλοσκοπικό έλεγχο. Ο μηχανολόγος δεν ήταν σεσημασμένος για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και έτσι απλά, μπήκε στα αζήτητα!

Η ιστορία αυτή με τα αζήτητα που επαναλαμβάνεται χρόνια τώρα, προκαλεί θλίψη και οργή. Μία εβδομάδα πριν, η εκπομπή είχε βρει νεκρή τη μοναχική γερόντισσα Σοφία Αρχιμαδρίτου. Η γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της από την πρώτη μέρα της εξαφάνισης της, αλλά Αστυνομία και Λιμενικό δεν συνεργάστηκαν.

Ο Διονύσης, μηχανολόγος σε τάνκερ είχε έρθει στην Αθήνα την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου για να επισκεφτεί έναν γιατρό. Θα επέστρεφε αυθημερόν στη Ζαχάρω, όπου έμενε. Κάτι φαίνεται ότι συνέβη και παρέμεινε στην πρωτεύουσα με αποτέλεσμα τον τραγικό του θάνατο.

Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης ανέλαβε η αδελφή του που βρισκόταν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στο στούντιο του “Τούνελ” με την ελπίδα να τον βρει ζωντανό. Με ενέργειες της εκπομπής, έγινε η επαφή της αρχικά με το ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα και στη συνέχεια με το νοσοκομείο Ελπίς.

Πηγή: anikolouli.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως