{ Τελευταία νέα }

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Νέα δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Σέρρες από τις 3 Φεβρουαρίου


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Νέα δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Σέρρες από τις 3 ΦεβρουαρίουΤα δρομολόγια, θα συνδέουν Θεσσαλονίκη–Κιλκίς–Σέρρες και αντίστροφα

Ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών των νομών Κιλκίς και Σερρών, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου τοπικού δρομολογίου, από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.
Από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, και κάθε Δευτέρα ως Σάββατο, η αμαξοστοιχία 3631 θα αναχωρεί στις 07:38 το πρωί από τον Σ.Σ. Σερρών με προορισμό την Θεσσαλονίκη (με ώρα άφιξης 10:28) και ενδιάμεσους σταθμούς.
Αντίστοιχα, από 03.02.2020 και κάθε Κυριακή ως και Παρασκευή η αμαξοστοιχία 3632 θα αναχωρεί στις 18:45 το απόγευμα από τον Σ.Σ. Θεσσαλονίκης με προορισμό τον Σ.Σ. Σερρών (με ώρα άφιξης 21:41) και ενδιάμεσους σταθμούς.
Οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν, θα μπορούν να εκδώσουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (WEB), από την επίσημη εφαρμογή της εταιρίας μέσω κινητού τηλεφώνου (App) και από τα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, εξέφρασε και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και βουλευτής Κιλκίς, Γεώργιος Γεωργαντάς.
«Πλέον οι κάτοικοι του Κιλκίς θα μπορούν να έχουν περισσότερες επιλογές μετακίνησης προς και από τη Θεσσαλονίκη. Η πρόνοια και η συμβολή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή ήταν καταλυτική για την εξέλιξη αυτή» δήλωσε ο ίδιος, με ανακοίνωσή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. αντιμετωπίζει θετικά το ενδεχόμενο μόνιμης προαστιακής σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Σερρών και αντίστροφα, και με περισσότερα καθημερινά δρομολόγια, εφόσον ολοκληρωθεί η ηλεκτροκίνηση του σιδηροδρομικού δικτύου έως τον Σ.Σ. Στρυμόνα και εφόσον υπάρχει επιβατικό ενδιαφέρον.
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ