Τρείς διαφορετικές βραδιές στο Ανφάν Γκατέ

Τρείς διαφορετικές βραδιές έρχονται κλείνουν την εβδομάδα στο Ανφάν Γκατέ

➢ Στις 12/11 εγκαινιάζεται η ατομική έκθεση φωτογραφίας Life is a Circus που υπογράφει η Βάσω Στάμου. Ειδικά για το βράδυ της Παρασκευής θα συμπράξουν μουσικά ο Γιάννης Οικονομίδης, στη φωνή και την τρομπέτα, και ο Λέανδρος Πασιάς, στο πιάνο, με pop και jazz ρυθμούς.Η Βάσω Στάμου έχει πει για την έκθεση της :

“Βλέποντας κάποια στιγμή την ταινία “Τα φτερά του έρωτα” του Β. Βέντερς, ένιωσα μια ακατανίκητη επιθυμία να βρεθώ με τη φωτογραφική μου μηχανή σε ένα τσίρκο. Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω και πως αλλά κινήθηκα με την καρδιά μου, την υποστήριξη και την παρότρυνση του δασκάλου μου Μανου Παπαδοπουλου από την Stereosis. Έτσι το τσίρκο έγινε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέρος της καθημερινότητας μου, δέθηκα με τους ανθρωπους του, έγινα πάλι παιδί αλλά κυρίως κατανόησα την ουσία του.
Από την πρώτη ημέρα που αποφάσισα να επισκεφτώ και να φωτογραφίσω το τσίρκο μέχρι και σήμερα που βλέπω αυτές τις φωτογραφίες στον υπέροχο χώρο του Ανφάν Γκατέ νιώθω το ίδιο καρδιοχτύπι και την ίδια χαρά
Αυτή τη χαρά περιμένω να μοιραστώ μαζί σας!”


➢ Στις 13/11 o resident dj Metaxiotis μας μεταφέρει μουσικά στη Νέα Υόρκη μεταδίδοντας τα vibes του Big Apple


➢ Στις 14/11 η Jazz Band του Ανφαν Γκατέ αναλαμβάνει το βράδυ του Σαββάτου. Ο Λέανδρος Πασιάς στο πιάνο ,ο Ντίνος Μάνος στο κοντραμπάσο και ο Γιώργος Κλουντζός Χρυσίδης στα τύμπανα έχουν πια το δικό τους σταθερό κοινό που διαρκώς αυξάνεται.


► Info

Ανφάν Γκατέ στο Τελλόγλειο
Αγίου Δημητρίου 159 Α
2310247307

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως