{ Εκδηλώσεις }

ΑΝΑΒΟΛΗ: Τρέχουμε όλοι στο 3o Olympic Day Run Greece

παρέα με Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και άλλους σημαντικούς αθλητές


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

ΑΝΑΒΟΛΗ: Τρέχουμε όλοι στο 3o Olympic Day Run Greece

Χώρος:
Διεύθυνση: ,
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω
Τιμή: από 0.00

Πότε: 01/01/1970
Ώρα έναρξης: 20:00

Οι Αγώνες Δρόμου 10.000μ, 5.000μ. & 1.500μ. για Οικογένειες και Δημοτικά Σχολεία διοργανώνονται από το Ολυμπιακό Μουσείο σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το Δ.Κ.Ο. OLYMPiA

O Δήμος Θεσσαλονίκης, εκτάκτως ανακοίνωσε την άρση των αδειών παραχώρησης εγκατάστασης όλων των δρομικών και αθλητικών γεγονότων, που θα διεξαχθούν εντός της επικράτειάς του.
Η ανακοίνωση οδηγεί την Οργανωτική Επιτροπή 3ου Olympic Day Run GREECE σε αναγκαστική απόφαση αναβολής της διεξαγωγής του αγώνα.
Ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου (Olympic Run) της χώρας, ο οποίος διοργανώνεται με την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και φέρει τη σφραγίδα των Ολυμπιακών κύκλων, θα διεξαχθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μόλις ομαλοποιηθεί ο ρυθμός διασποράς του ιού και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα, με στόχο την όσο το δυνατόν αμεσότερη ενημέρωση των εγγραμμένων δρομέων.
Σύσσωμη η Ολυμπιακή οικογένεια και οι εγγεγραμμένοι δρομείς, ακολουθώντας τις αποφάσεις των θεσμικών φορέων, ανανεώνουν το ραντεβού τους, σε ασφαλή για όλους ημερομηνία, που θα σημάνει την επανεκκίνηση του αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη τη χώρα μας. Με την ευχή, σύντομα να επιστρέψουμε στον αγώνα και στη ζωή, μένουμε συντονισμένοι για την εκκίνηση του 3ου Olympic Day Run GREECE!
Back to Run! Back to Life.

Το Ολυμπιακό Μουσείο, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Δ.Κ.Ο. OLYMPiA προκηρύσσουν και διοργανώνουν αγώνες δρόμου 10.000 m, 5.000 m & 1.500 m για Οικογένειες και Δημοτικά Σχολεία.

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, τρέχουμε όλοι μαζί με την ελληνική Ολυμπιακή οικογένεια στέλνοντας μήνυμα παγκόσμιας αλληλεγγύης, ενότητας και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο!
Το Ολυμπιακό Μουσείο θα δώσει το παράγγελμα της εκκίνησης του 3ου “Olympic Day Run GREECE”

Το Ολυμπιακό Μουσείο σας προσκαλεί να συμμετέχετε ενεργά στον επετειακό εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας λαμβάνοντας μέρος στο 3o Olympic Day Run παρέα με Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και άλλους σημαντικούς αθλητές.

Οι Αγώνες Δρόμου 10.000μ, 5.000μ. & 1.500μ. για Οικογένειες και Δημοτικά Σχολεία, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, διοργανώνονται από το Ολυμπιακό Μουσείο σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το Δ.Κ.Ο. OLYMPiA.

Κάτω από την σκιά του Ολύμπου, το μυθικό αυτό σύμβολο της αρχαιότητας, το 3o Olympic Day Run θα αναδείξει το μότο «Κινήσου, Μάθε, Ανακάλυψε» της ΔΟΕ για την Διεθνή Ολυμπιακή Ημέρα παρακινώντας μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μια συναρπαστική, ολυμπιακή εμπειρία.

Με αφετηρία επί της Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, το 3o Olympic Day Run θα διαγράψει πορεία μέσα από δρόμους και στενά της πόλης και θα αναπτυχθεί στο παραλιακό μέτωπο, μεταξύ του φυσικού υδάτινου στοιχείου και του κατασκευασμένου πράσινου τοπίου.

Δυναμική Εκκίνηση για την Ομάδα του 3ου Olympic Day Run GREECE!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

Αγώνας Δρόμου 10 Km
Ώρα Εκκίνησης: 18:00
Αφετηρία & Τερματισμός, επί της Λεωφ. Μ.Αλεξάνδρου (γλυπτό »ΟΜΠΡΕΛΕΣ», νέα παραλία)
Περιγραφή Διαδρομής:
Αφετηρία επί της Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου με πορεία Νότια, αναστροφή στο ύψος της διακλάδωσης των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Μαρίας Κάλλας, επιστροφή επί της Λεωφ. Μ.Αλεξάνδρου με κατεύθυνση Βόρεια, δεξιά στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και αμέσως αριστερά στην Μανώλη Ανδρόνικου, είσοδο στη οδό Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, αναστροφή αριστερά στο ύψος του Δικαστικού Μεγάρου και συνέχεια επί των οδών Καρατάσου, Ναυάρχου Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου και τερματισμός στο ύψος του γλυπτού »ΟΜΠΡΕΛΕΣ» στη νέα παραλία

Αγώνας Δρόμου 5 Km
Ώρα Εκκίνησης: 19:30
Αφετηρία & Τερματισμός, επί της Λεωφ. Μεγ.Αλεξάνδρου (στο ύψος του γλυπτού »ΟΜΠΡΕΛΕΣ»)
Περιγραφή Διαδρομής:
Αφετηρία επί της Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση Βόρεια, δεξιά στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και αμέσως αριστερά στην Μανώλη Ανδρόνικου, είσοδο στη οδό Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, αριστερά στην οδό Ναυμαχίας Λήμνου και συνέχεια επί των οδών Καρατάσου, Ναυάρχου Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου και τερματισμός στο ύψος του γλυπτού »ΟΜΠΡΕΛΕΣ», στη νέα παραλία.

Αγώνας Δρόμου 1,5 Km
Ώρα Εκκίνησης: 20:30
Αφετηρία & Τερματισμός, επί της Λεωφ. Μεγ.Αλεξάνδρου (στο ύψος του γλυπτού »ΟΜΠΡΕΛΕΣ»)
Περιγραφή Διαδρομής
Αφετηρία επί της Λεωφ. Μεγ.Αλεξάνδρου με πορεία Νότια, αναστροφή στο ύψος της οδού Καραϊσκάκη, επιστροφή επί της Λεωφ. Μεγ.Αλεξάνδρου με κατεύθυνση Βόρεια και τερματισμός στο ύψος του γλυπτού »ΟΜΠΡΕΛΕΣ», στη νέα παραλία.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.olympicdayrun.gr όπως και στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Μουσείου www.olympicmuseum-thessaloniki.org

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ

Σε όλους τους δρομείς που θα συμμετέχουν και θα τερματίσουν στους Αγώνες 10 Km, 5 Km, & 1,5 Km, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή καθώς και έπαθλα στους νικητές. Νικητές θα ανακηρυχθούν οι πρώτοι τρεις (3) δρομείς, γυναίκες και άντρες αντίστοιχα, που θα τερματίσουν στους Αγώνες 10 Km & 5 Km, τα τρία (3) πρώτα κορίτσια και αγόρια ηλικίας έως 12 ετών και οι τρεις (3) πρώτοι δρομείς, γυναίκες και άντρες άνω των 12 ετών, που θα τερματίσουν στον Αγώνα 1,5 Km.
Επιπλέον, θα βραβευθεί η πολυπληθέστερη ομάδα συμμετοχής στη διοργάνωση

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα www.olympicdayrun.gr από 22 Ιουνίου 2020 μέχρι και 6 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 14.00 = ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΧΡΙ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Συμμετέχω και εγώ στο μοναδικό κοινό για όλη την Ολυμπιακή οικογένεια αθλητικό και πολιτιστικό δρώμενο της χώρας μου!

ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:
Α. ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ
στην ιστοσελίδα www.olympicdayrun.gr

ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ολυμπιακό Μουσείο, 3ης Σεπτεμβρίου & Αγίου Δημητρίου, 54636, Θεσσαλονίκη
Τ. +30 2310 968531, F. +30 2310968726, Ε. [email protected]
www.olympicdayrun.gr και www.olympicmuseum-thessaloniki.org.gr
Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας Κέντρου Εγγραφών: Καθημερινά 9.00-17.00 & Σάββατο 10:00-12:00

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 24 και 25 Σεπτεμβρίου 9:00 έως 17:00
(ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.olympicdayrun.gr)

Ξεκινάει ο τρίμηνος εορτασμός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας 2020 με την δράση “Olympic Day Run+Fun Greece”, που μας επιτρέπει να συμμετέχουμε ψηφιακά στον εορτασμό της Ημέρας, ακολουθώντας τις οδηγίες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Την περίοδο από 23 Ιουνίου μέχρι και 23 Αυγούστου, προπονούμαστε τρέχοντας, ανεβάζουμε μια φωτογραφία μας με το hashtag “OlympicDayRun_Greece” στη σελίδα του facebook ή του instagram και την αποστέλλουμε στο e-mail: [email protected]
Όλες οι φωτογραφίες θα προωθηθούν στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ενώ οι συμμετέχοντες θα κληρωθούν, για να κερδίσουν δωρεάν συμμετοχές στο 3ο “Olympic Day Run” GREECE, την κορυφαία διοργάνωση της Ολυμπιακής μας οικογένειας!

 

 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ