{ Εκδηλώσεις }

Τρέχουμε στο 3ο Olympic Day Run GREECE - Αγώνες Δρόμου 1,5Κ, 5Κ & 10Κ

Τρέχουμε όλοι μαζί με την ελληνική Ολυμπιακή οικογένεια!


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Τρέχουμε στο 3ο Olympic Day Run GREECE - Αγώνες Δρόμου 1,5Κ, 5Κ & 10Κ

Χώρος: Οι Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου (Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης)
Διεύθυνση: Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου (στάση Δημαρχιακό Μέγαρο), 54640
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Οι Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου (Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης)
Τιμή: από 0.00

Πότε: 24/10/2020
Ώρα έναρξης: 18:00

Τρέχουμε όλοι μαζί με την ελληνική Ολυμπιακή οικογένεια! 24 Οκτωβρίου 2020, το 3ο “Olympic Day Run GREECE” Αγώνες Δρόμου 1,5Κ, 5Κ & 10Κ

Το Ολυμπιακό Μουσείο, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Δ.Κ.Ο. OLYMPiA προκηρύσσουν και διοργανώνουν αγώνες δρόμου 10.000 m, 5.000 m & 1.500 m για Οικογένειες και Εφήβους άνω των 12 ετών.

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, το 3ο “Olympic Day Run GREECE” επιστρέφει με μια μεγαλειώδη αλλά σταθερά ασφαλή και covid–free Ολυμπιακή διοργάνωση!!
Αφετηρία - Τερματισμός=Γλυπτό Ομπρέλες, Νέα Παραλία

Έναρξη στις 6μμ για τα 10.000μ και 5.000 μ και στις 10μμ για τα 1.500μ

To 3ο “Olympic Day Run GREECE”, ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου (Olympic Run) της χώρας, ο οποίος διοργανώνεται με την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας και φέρει τη σφραγίδα των Ολυμπιακών κύκλων, αποτελεί τον Αγώνα-Ορόσημο για τη δυναμική επανεκκίνηση του αθλητισμού στη χώρα. Εγκεκριμένος από την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς, μάς δίνει ραντεβού στη Θεσσαλονίκη, για να ενώσουμε τα βήματά μας με την Ολυμπιακή οικογένεια, που θα δώσει σύσσωμη το “παρών” στέλνοντας μήνυμα παγκόσμιας αλληλεγγύης, ενότητας και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο!

Το παράγγελμα της εκκίνησης θα δώσει το Ολυμπιακό Μουσείο, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης, τον ΣΕΓΑΣ, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Διεθνές Κέντρο Ολυμπισμού »OLYMPiA» και με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών, Διακεκριμένων Αθλητών, Αθλητικών Συλλόγων και Θεσμικών Φορέων από όλη την χώρα. Μετά από την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων ετών και κατόπιν αιτήματος των συμμετεχόντων, το δρομικό πρόγραμμα επεκτείνεται και διαμορφώνεται στους αγώνες: 1,5Κ για οικογένειες και μαθητές 12-18 ετών (“Olympic Day Run: Family & Teenagers”), 5K για εφήβους και ενήλικες (“Olympic Day Run: By the Sea”) και για πρώτη φορά φέτος, 10K αποκλειστικά για ενήλικες (“Olympic Day Run: Dynamic”). Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ενώ οι νικητές θα λάβουν τα ειδικά έπαθλα του 3ου “Olympic Day Run GREECE”.

To 3ο “Olympic Day Run GREECE” πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, της Ελληνικής Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών και της ΔΕΘ-HELEXPO και τελείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco, του Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, και των Δήμων Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Θέρμης, Καλαμαριάς, Κορδελιού-Ευόσμου, Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά και Πυλαίας-Χορτιάτη. Η PROTERGIA, Χρυσός Χορηγός του Ολυμπιακού Μουσείου και του Olympic Day Run, η Εθνική Ασφαλιστική, Μέγας Χορηγός, ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης και η Allumil, Αργυροί Χορηγοί και ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, Χάλκινος Χορηγός, καθώς και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Χορηγοί Εξοπλισμού, η εταιρεία Βίκος, Επίσημος χορηγός φυσικού μεταλλικού νερού, η εταιρείαEco–car, Χορηγός Μετακινήσεων και το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, χορηγός φιλοξενίας υποστηρίζουν το όραμα του Ολυμπισμού και προσφέρουν την ευγενική αρωγή τους για την υλοποίηση του υψίστου σημασίας εγχειρήματος, συμμετοχής της χώρας στον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας 2020.

Πληροφορίες/ Εγγραφές στην ιστοσελίδα http://olympicdayrun.gr/

Οι εγγραφές κλείνουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Save the Date!!! 24 Οκτωβρίου 2020
3ο “Olympic Day Run GREECE” Αγώνες Δρόμου 1,5Κ, 5Κ & 10Κ
Τρέχουμε όλοι μαζί με την ελληνική Ολυμπιακή οικογένεια!


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ