Κολώνα ΔΕΗ

Τρίλοφος Θεσσαλονίκης: Χωρίς ρεύμα νοικοκυριά και καταστήματα για 18 ώρες!

Σύνηθες φαινόμενο αποτελούν οι διακοπές ρεύματος στα ανατολικά προάστια της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή του Τριλόφου.

Αγανακτισμένοι οι δημότες της περιοχής από τις 21.00 περίπου το βράδυ της Παρασκευής, είδαν το … φως της ΔΕΗ… αργά το μεσημέρι του Σαββάτου 9/7.

Εξαγριωμένοι κάτοικοι και καταστηματάρχες μίλησαν στο cityportal και ανάφεραν χαρακτηριστικά ότι αισθάνονται πολίτες β’ κατηγορίας, αφού έργα δεν βλέπουνε στον τόπο τους,  η αστυνόμευση είναι ανύπαρκτη, ο δρόμος Τριλόφου – Πλαγαρίου παραμένει κλειστός από τον Μάιο του 2020 με τις υποσχέσεις από πλευράς δήμου Θέρμης και περιφέρειας να δίνουν και να παίρνουν εδώ και δύο χρόνια!

”Το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή βρίσκεται σε κακά χάλια. Είτε είναι καλοκαίρι, είτε χειμώνας, πέφτει κάθε τρεις και λίγο λόγω υπερφόρτωσης από τα κλιματιστικά. Ομοίως κάθε φορά που βρέχει”, αναφέρουν οι κάτοικοι στο cityportal,  σημειώνοντας ότι πολλές ηλεκτρικές συσκευές έχουν καεί από τις συχνές διακοπές και τονίζοντας κυρίως τον κίνδυνο που διατρέχουν οι συνάνθρωποί μας με προβλήματα υγείας που κάνουν χρήση οξυγόνου.

Η χθεσινή – σημερινή διακοπή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τους τοπικούς φορείς να υποβάλλουν μηνύσεις κατά του ΔΕΔΔΗΕ ενώ ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μίκρας φαίνεται αποφασισμένος να διεκδικήσει αποζημιώσεις για τις ζημίες που υπέστησαν οι καταστηματάρχες.

Ο Δήμος Θέρμης από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι μετά από επίμονες προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον ΔΕΔΔΗΕ,  κατάφερε να ενημερωθεί ότι δύο κολόνες του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ έπεσαν σε δύσβατη περιοχή και δημιουργήθηκε το πρόβλημα της διακοπής. Πολίτες πάντως που μίλησαν στο cityportal ανέφεραν ότι η περιοχή δεν ήταν και τόσο… δύσβατη…

Πολλοί κάτοικοι συσπειρώνονται και στρέφονται εναντίων του Δήμου Θέρμης και του ΔΕΔΔΗΕ διεκδικώντας αποζημιώσεις και απαιτώντας να διορθωθεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση εν έτει 2022 …λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης!

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως