Τροποποιήσεις στο σημερινό δρομολόγιο του «Αqua Blue» προς και από Σποράδες - Θεσσαλονίκη.

Τροποποιήσεις στο σημερινό δρομολόγιο του «Αqua Blue» προς και από Σποράδες - Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα νέα ωράρια εκτέλεσης δρομολογίων

H εταιρεία SeaJets εξέδωσε ανακοίνωση ενημέρωσης του επιβατικού κοινού του «Αqua Blue», σχετικά με τα νέα ωράρια εκτέλεσης δρομολογίων προς και από Σποράδες – Θεσσαλονίκη.
 
Σημειώνεται ότι μετά το χθεσινό περιστατικό, όπου το πλοίο «Aqua Blue» προσέκρουσε  στον προβλήτα στο λιμάνι της Σκιάθου τροποποιήθηκε το σημερινό δρομολόγιο για Σποράδες.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της SeaJets αναφέρει:
 
«Ενημερώνουμε τους επιβάτες για το νέο ωράριο εκτέλεσης του δρομολογίου του Aqua Blue της 6ης Αυγούστου 2018, από Βόλο στις 15.30 αντί 13.00.
 
Πιο συγκεκριμένα: Βόλο (15.30), Σκιάθο (17.45 – 18.00), Σκόπελο Αγνώντα (18.35 – 18.50) Αλόννησο (19. 30 – 19.45) Θεσσαλονίκη (02.15 επομένης).
 
Οι επιβάτες με Ι.Χ. αυτοκίνητα που έχουν εισιτήρια για το παραπάνω δρομολόγιο με προορισμό τις Σποράδες μπορούν να προσκομίσουν στο λογιστήριο του πλοίου το εισιτήριο αυτοκινήτου, προκειμένου να παραλάβουν το ποσό των 50 ευρώ για οδοιπορικά, τα οποία καλύπτουν τα έξοδα βενζίνης και διοδίων για τη μετάβαση τους από τη Θεσσαλονίκη στο λιμάνι του Βόλου.
 
Οι επιβάτες που θα επιβιβαστούν από το Βόλο με προορισμό τις Σποράδες θα γευματίσουν δωρεάν στο self service εστιατόριο του πλοίου.
 
Το Aqua Blue από αύριο Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018, θα συνεχίσει κανονικά τα προγραμματισμένα δρομολόγια του».
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως