Τσίπρας-Τσακαλώτος

Τσακαλώτος: «Πιο εύκολα θα τα ξαναβρεί η Άμπερ Χέρντ με τον Τζόνι Ντεπ, παρά εσείς με τη μεσαία τάξη!»

Μετά τα ποτά με την Σκάρλετ Τζοχάνσον και τις παρομοιώσεις με την κουτσή σαρανταποδαρούσα ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος «ξαναχτύπησε» εμπνεόμενος αυτή την φορά από την πολύκροτη δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ, για να περιγράψει την σχέση της κυβέρνησης με την μεσαία τάξη.

«Πιο εύκολα θα τα ξαναβρεί η Άμπερ Χέρντ με τον Τζόνι Ντεπ, παρά εσείς θα αποκαταστήσετε τη σχέση σας με τη μεσαία τάξη» είπε από το βήμα της Βουλής ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην συζήτηση της τροπολογίας για την ΛΑΡΚΟ.

Διαβάστε επίσης-ΛΑΡΚΟ: Στην Ολομέλεια η τροπολογία για τις καταγγελίες συμβάσεων εργασίας

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών προέβλεψε πρόωρες κάλπες λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η ατμόσφαιρα μυρίζει εκλογές…» ενώ απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας σε ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ λέγοντας ότι υπάρχει μια βάση «για μία συζήτηση για μία διαφορετική πορεία, είναι μία βάση για μία εναλλακτική στρατηγική με διαφορετικές πολιτικές. Γιατί αν είναι βάση οφείλουμε να χτίσουμε πάνω…Είναι μία βάση για μία εναλλακτική προοδευτική ριζοσπαστική κυβέρνηση για μία διαφορετική κυβέρνηση».

Και συνέχισε: «Το να είναι κανείς ριζοσπάστης είναι να κάνεις την ελπίδα πιθανή και όχι την απόγνωση πειστική, αυτό θα σπρώξει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Γιατί εμείς καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει απόγνωση, δεν θέλουμε και δεν θα επιτρέψουμε αυτή την απόγνωση να είναι πειστική και θα κάνουμε την ελπίδα να είναι πιθανή, εφικτή».

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται ο Ενιαίος Αριθμός Πολίτη – Τέρμα σε ΑΜΚΑ και ΑΦΜ

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως