200 τσάντες αξίας έως και 100.000 δολαρίων βγαίνουν στο «σφυρί», σε δημοπρασία στο Λονδίνο

Μια σειρά από τσάντες διάσημων οίκων ειδών πολυτελείας, βγαίνει στο «σφυρί» σε μια δημοπρασία του οίκου Christie’s. Μάλιστα ορισμένες από αυτές εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 100.000 δολάρια.

Με τίτλο “Handbags Online: The London Edit”, οι προσφορές έχουν ξεκινήσει και θα κατατίθενται έως τις 23 Νοεμβρίου, με τσάντες, αποσκευές και αξεσουάρ να είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Μεταξύ των πιο σημαντικών εκθεμάτων περιλαμβάνονται τσάντες, σε μια ποικιλία χρωμάτων, του γαλλικού οίκου ειδών πολυτελείας Hermes, γνωστού για τις τσάντες του, με τιμές 10.000 και πλέον δολαρίων, Birkin και Kelly.

Από τα κορυφαία εκθέματα είναι οι τσάντες Hermes Birkin 20 Matte Béton Alligator, White Togo και Swift Leather Faubourg Sellier.

Η τιμή της τελευταίας, που κυκλοφόρησε φέτος σε περιορισμένο αριθμό, εκτιμάται πάνω από 107.000 έως πάνω από 134.000 δολάρια.

«Είναι πολύ ασυνήθιστο να βλέπει κανείς τόσες πολλές τσάντες την ίδια στιγμή, διότι προφανώς όποτε πας στο κατάστημα, δεν θα μπορείς να δεις τόσα πολλά μοντέλα και χρώματα», δήλωσε στο Reuters η Λουσίλ Αντρεάνι, επικεφαλής των πωλήσεων τσαντών και αξεσουάρ στον Christie’s.

«Έχουμε περίπου 200 τσάντες… αντικείμενα που ξεκινούν από λίγο παραπάνω από 100 δολάρια και μπορούν να ξεπεράσουν τα 100.000 δολάρια, επομένως μιλάμε για μια πολύ ευρεία γκάμα».

«Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας χρησιμοποιούν τις τσάντες, διότι είναι φτιαγμένες για να χρησιμοποιούνται», σημείωσε η Αντρεάνι, προσθέτοντας πως οι αγοραστές είναι κυρίως ιδιώτες συλλέκτες.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως