Τσάβι Ερνάντες
Τσάβι Ερνάντες

Τσάβι: Ζητά συγγνώμη στα θύματα σεξουαλικής βίας

Sports | Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, ζήτησε συγγνώμη, για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα και με τις οποίες φάνηκε να υποστηρίζει τον πρώην συμπαίκτη του, Ντάνι Άλβες, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση από την Πέμπτη μετά από καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση.

«Αυτό που ήθελα να πω για τον Ντάνι Αλβες, παρερμηνεύθηκε. Ισως δεν ήμουν αρκετά συγκεκριμένος με τα λόγια μου και είναι σημαντικό να εξηγήσω τι εννοούσα», τόνισε ο Τσάβι και πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και ξέχασα να αναφέρω τα θύματα. Πρέπει να καταδικάσουμε όλα αυτά τα είδη πράξεων, είτε ήταν ο Ντάνι, είτε κάποιος άλλος που τις διέπραξε. Ζητώ συγγνώμη από το θύμα και από τα θύματα».

Ο Τσάβι, δήλωσε «έκπληκτος και σοκαρισμένος» από τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που ασκήθηκε από τον Ντάνι Άλβες σε μια 23χρονη κοπέλα.

«Νιώθω πολύ άσχημα για αυτόν», είχε πει προγενέστερα ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, χωρίς να αναφερθεί στο φερόμενο θύμα.

Υπενθυμίζεται, ότι η διοίκηση της μεξικανικής ΠΟύμας, όπου αγωνιζόταν ο Αλβες, έλυσε άμεσα το συμβόλαιο του 39χρονου Βραζιλιάνου, ο οποίος συνελήφθη, αφού δικαστής διέταξε να κρατηθεί χωρίς εγγύηση.


Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 | Φωτογραφία από το depositphotos.com