Τσικνοπέμπτη με τους Δρομολάγνους στη Μικρή Σκηνή

Η Μικρή Σκηνή οργανώνει την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023, στις 21.30,  ένα παραδοσιακό γλέντι με τους “Δρομολάγνους”.

Οι “Δρομολάγνοι” είναι ένα 5μελές παραδοσιακό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Το συγκρότημα ξεκινάει το 2018 τις εμφανίσεις του ως σχήμα δρόμου αλλά συμμετέχει επίσης σε διάφορα φεστιβάλ και συναυλίες σε Θεσσαλονίκη , Σέρρες , Ξάνθη και Χαλκιδική. Η μουσική τους αφορά το παραδοσιακό τραγούδι από όλη την Ελλάδα το οποίο παρουσιάζουν επί σκηνής με το δικό τους μοναδικό ύφος.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι Γιώργος Βαρελάς (φωνή, νταούλι), Νίκος Πρεδάρης (κανονάκι, φωνή), Λήδα Παπαγεωργίου (λαούτο), Νίκος Φουτάκης (ακορντεόν), Κώστας Καζακλάρης (κλαρίνο)

► Info

Μικρή Σκηνή
Κ. Τούμπα, Επταλόφου 14
Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισόδου: 7€
Κρατήσεις: 6944 503542


  • Το cityportal σας συνιστά πριν μεταβείτε σ έναν χώρο, να επικοινωνείτε μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρα και ώρα, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει ακύρωση, αλλαγή, ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη. Πρόγραμμα παραστάσεων, συναυλιών, εκδηλώσεων με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως