Τσίπρας για τις μετατάξεις: Ήταν λάθος, χρωστάμε μία συγγνώμη στον ελληνικό λαό. Βίντεο

Τσίπρας για τις μετατάξεις: Ήταν λάθος, χρωστάμε μία συγγνώμη στον ελληνικό λαό. Βίντεο

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η αποψινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

Ως ”λάθος” χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας το ζήτημα με τις μετατάξεις, που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων αλλά και πολιτικές συγκρούσεις, τονίζοντας ότι αυτό το θέμα αποτελεί μία βαριά σκιά στο πολιτικό σύστημα.
 
Όπως είπε, ”Ως ΣΥΡΙΖΑ χρωστάμε μία συγγνώμη όχι μόνο στα μέλη μας, αλλά σε όλο τον ελληνικό λαό”: Πρόσθεσε δε, ότι όταν έμαθε τι έχει συμβεί, ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής να ανακληθούν οι μετατάξεις.
 
«Θέλω να είμαι απόλυτα καθαρός στο ζήτημα αυτό. Δεν πρόκειται ούτε να ωραιοποιήσω καταστάσεις ούτε να μπω και σε μία λογική συμψηφισμού ότι τα κάνανε οι προηγούμενοι και άρα έχουμε δικαιολογία να ακολουθούμε αυτόν τον τρόπο. Προφανώς δεν πρόκειται για διορισμούς, αλλά για μια δυνατότητα καλύτερης θέσης για δημοσίους υπαλλήλους» και πρόσθεσε «Θέλω να πω ότι ήτανε μια πληγή για το πολιτικό σύστημα. Ήταν λάθος αυτό το οποίο έγινε, δεν το γνώριζα».
 
Για τον Γιάνη Βαρουφάκη και το ΜέΡΑ 25 είπε ότι “πρέπει να αφήνουμε όλα τα λουλούδια να ανθίζουν…Ο λαός θα αποφασίσει για το κόμμα Βαρουφάκη. Το ότι λέει ο ίδιος ότι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι χαμένη και δεν είναι χαμένη η ψήφος στη ΝΔ πραγματικά είνα κάτι για το οποιο… σηκώνω τα χέρια ψηλά”.
 
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, “σαφώς θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για το θέμα της Τουρκίας. Όμως ο κ. Αποστολάκης ποτέ δεν μίλησε για πιθανό θερμό επεισόδιο. Έχουμε, σαφώς, έναν απρόβλεπτο γείτονα με πολλά εσωτερικά προβλήματα”. 
 
“Δεν έχω να αποδείξω τίποτα, δεν γεννήθηκα σε πρωθυπουργική οικογένεια. Θέλω να είμαι χρήσιμος για την πατρίδα μου” ανέφερε μάλιστα ο κ. Τσίπρας. 
 
 
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως