Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας διάλεξε έναν ιδιαίτερα νεανικό τρόπο να μεταφέρει τις ευχές του για Καλή Χρονία, πρωτίστως στους νέους.
Το βίντεο ανέβηκε στα social media του κ. Τσίπρα και έχει τον τίτλο “Χάου Του #1”. Αποτελεί το teaser μιας σειράς από βίντεο που θα ακολουθήσουν και είναι ο τρόπος που επέλεξε να απευθυνθεί στην νεολαία για μια σειρά από ζητήματα. Σαφής και ξεκάθαρη είναι η επιλογή του Αλ. Τσίπρα να απευθυνθεί σε δύο μεγάλες κατηγορίες του εκλογικού ακροατηρίου, στις γυναίκες και τους νέους.
«Να τα πούμε; Θα τα πούμε όλα σε λίγες μέρες. Καλή Καλύτερη Χρονιά! #ΧάουΤου #ΔικαιοσύνηΠαντού #ΣΥΡΙΖΑΠΣ» γράφει στην ανάρτησή του ο Αλ. Τσίπρας προϊδεάζοντας και για τη συνέχεια.
Να τα πούμε;
Θα τα πούμε όλα σε λίγες μέρες.
Κ̵α̵λ̵ή̵ Καλύτερη Χρονιά!#ΧάουΤου #ΔικαιοσύνηΠαντού #ΣΥΡΙΖΑΠΣ pic.twitter.com/1QlcH9QMIq— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) December 30, 2022
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε
Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα
Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως