Τσιτσιπάς: «Εδώ αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου»

Sports | Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι απολαμβάνει να παίζει στη Μελβούρνη και το ίδιο επανέλαβε και σήμερα (18/1), μετά την άνετη νίκη του επί του Αυστραλού Ρίνκι Χιτζικάτα, στον 2ο γύρο του Australian Open.

«H μπάλα έφευγε πολύ καλά από τη ρακέτα μου, το διασκέδασα σήμερα, έπαιξα καλά από την αρχή και είναι πάντα απολαυστικό να παίζεις στη “Rod Laver Arena”, έχω καλές αναμνήσεις από εδώ. Κάθε φορά που επιστρέφω εδώ αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου και σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα σπίτι εδώ στο μέλλον», ανέφερε ο Ελληνας τενίστας, στις καθιερωμένες δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Τσιτσιπάς ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον παλαίμαχο Ελληνο-Αυστραλό Μαρκ Φιλιππούση και απάντησε: «Φέρνει σίγουρα πολλή λάμψη! Είναι πολύ ταπεινός. Δεν τον γνώριζα πολύ καλά πριν, τελευταία είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα. Είχε μια εκπληκτική καριέρα, κέρδισε πολλούς αγώνες εδώ στη “Rod Laver Arena”, έχει μεγάλη εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο και με βοηθάει πολύ στο σερβίς-βολέ και γενικά στο επιθετικό παιχνίδι που θέλω να έχω».


Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023