{ Τελευταία νέα }

Τωρα στη Θεσσαλονίκη: Μοτοπορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Αρμένικης Νεολαίας Ελλάδος


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Τωρα στη Θεσσαλονίκη: Μοτοπορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Αρμένικης Νεολαίας ΕλλάδοςΣτην περιοχή του Λευκού Πύργου, διαμαρτυρία - εκδήλωση συμπαράστασης της Αρμένικης Νεολαίας Ελλάδος σε όσους μάχονται στα σύνορα του Αρτσάχ

Μηχανοκίνητη πορεία και συγκέντρωση της Αρμένικης Νεολαίας Ελλάδος στο Λευκό Πύργο  είναι σε εξέλιξη το μεσημέρι της Κυριακής 25 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη μοτοπορεία συμμετείχαν περίπου 80 οχήματα, που ξεκίνησαν από την αερογέφυρα της Σταυρούπολης και διέσχισαν κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξαν στην περιοχή του Λευκού Πύργου, όπου γίνεται η διαμαρτυρία - εκδήλωση συμπαράστασης σε όσους μάχονται στα σύνορα του Αρτσάχ.

Η ανάρτηση της Αρμένικης Νεολαίας Ελλάδος

Μέλη της Αρμενικής Νεολαίας Ελλάδος αλλά και της Αρμενικής Κοινότητας συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις στο Λευκό Πύργο και στην μεγάλη αυτοκινητοπομπή που ξεκίνησε πριν λίγη ώρα, προς ένδειξη συμπαράστασης στους ήρωες μας που μάχονται αυτή την στιγμή στα σύνορα του #Αρτσάχ.
Απαιτούμε και δεν θα σταματήσουμε μέχρι την διεθνή αναγνώριση της ανεξαρτησίας του #Αρτσάχ!!!

#RecognizeArtsakh
#StopAzerbaijaniAggression

Από χτες Σάββατο 24/10 είχαν ανακοινώσει την ακύρωση της προγραμματισμένης για την Κυριακή 25/10 συγκέντρωση διαμαρτυρίας  λόγω των περιοριστικών μέτρων του Covid-19. Είχαν δηλώσει όμως ότι κάποια μέλη της Αρμενικης Νεολαίας Ελλάδος παράρτημα Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται στο Λευκό Πύργο ως ένδειξη διαμαρτυρίας και υποστήριξης προς το αρμενικό λαό του Αρτσάχ τηρώντας όλα τα μέτρα.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ