{ Μουσική }

Τζαμάλ και Μικρός Κλέφτης στο WE


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Τζαμάλ και Μικρός Κλέφτης στο WE

Χώρος: Πολυχώρος WE
Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 20, 54621
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πολυχώρος WE
Τιμή: από 10.00
Ποιοι: ΤΖΑΜΑΛ, Μικρός Κλέφτης, Τζαμάλ
Πότε: 01/01/1970
Ώρα έναρξης: 21:00

Το WE υποδέχεται τον Τζαμάλ, έναν από τους πέντε των Βορείων Αστεριών, έναν από εμάς. Ο Τζαμάλ ανήκει στη γενιά των hip hop καλλιτεχνών με τον αυθεντικά κοφτερό στίχο, που ξέρει να περνάει μηνύματα με το δικό του, προσωπικό τρόπο.

Το WEυποδέχεται τον Τζαμάλ, έναν από τους πέντε των Βορείων Αστεριών, έναν από εμάς. Ο Τζαμάλ ανήκει στη γενιά των hip hop καλλιτεχνών με τον αυθεντικά κοφτερό στίχο, που ξέρει να περνάει μηνύματα με το δικό του, προσωπικό τρόπο. Ένα ζευγάρι κρεμασμένα αθλητικά παπούτσια, νοσταλγία, αλητεία και οικειότητα. Ένα σύνθημα που ηχεί δυνατά από εκατοντάδες ενωμένες φωνές: ΤΑΦ ΖΗΤΑ ΜΙ ΛΑΜΔΑ!

Το ξέρει η πλατεία.
Ο Τζαμάλ δεν είναι ένας καλλιτέχνης, είναι ένας από εμάς.

Ο Μικρός Κλέφτης είναι ίσως ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και ανεξάρτητους δημιουργούς της ελληνικής ραπ σκηνής. Μέλος των Βορείων Αστεριών, από το 1999 ως και σήμερα, είναι για πολλούς ο καλύτερος freestyler. Μιλάει για όλους και για όλα χωρίς υπεκφυγές και οι ρίμες του τσακίζουν κόκκαλα.

Λόγω ατυχήματος η προγραμματισμένη για το Σάββατο 29 Ιουνίου, συναυλία ΤΖΑΜΑΛ και Μικρός Κλέφτης στην Μονή Λαζαριστών μεταφέρεται για Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στον πολυχώρο WE.

Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία. Όσοι επιθυμούν μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα σημεία που τα αγόρασαν από την Δευτέρα 1/7 έως τις 15/7.

Τζαμάλ, Μικρός Κλέφτης
Ώρα έναρξης: 21.00

Πολυχώρος WE

Τιμές Εισιτηρίων
Α΄ φάση προπώλησης: 10 ευρώ
Β' φάση προπώλησης: 12 ευρώ
Online Hunter Agency & viva.gr : 13,20 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
- Stereodisc (Πλ. Αριστοτέλους 4)
- Musicland (Μητροπόλεως 102)
- WE (Γ' Σεπτεμβρίου)
- Ηλεκτρονικά στο hunteragency.gr και στο viva.gr και στους συνεργάτες του (Seven Spots, WIND)

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ