{ Τελευταία νέα }

Τζο Μπάιντεν:« Δε θα επιτρέψω να μη γίνουν σεβαστά τα αποτελέσματα των εκλογών»

Ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί μέσω Twitter να μιλά για την νοθεία των εκλογών


Κατηγορίες: Διεθνή

Τζο Μπάιντεν:« Δε θα επιτρέψω να μη γίνουν σεβαστά τα αποτελέσματα των εκλογών»

Ο Τζο Μπάιντεν σε πρόσφατη ομιλία του διευκρίνισε πως δε θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει τα εκλογικά αποτελέσματα, βυθίζοντας την χώρα σε μεγαλύτερο πολιτικό διχασμό. Ωστόσο την ίδια ώρα, ο Τραμπ συνεχίζει να μιλά για νοθεία μέσω Twitter.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε σήμερα ότι οι Αμερικανοί δεν θα επιτρέψουν να μην γίνουν σεβαστά τα αποτελέσματα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους υποστηρικτές του να «ανατρέψουν» το εκλογικό αποτέλεσμα.
 
«Νομίζω ότι αυτή η σκοτεινή εποχή διχασμού και δαιμονοποίησης θα υποχωρήσει σε ένα χρόνο φωτός και ενότητας», δήλωσε ο Δημοκρατικός σε ομιλία του για την Ημέρα Ευχαριστιών από την πόλη του, το Γουίλμινγκτον στο Ντέλαγουερ.

Την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν προσπαθεί να εξισορροπήσει τον πολιτικό διχασμό, ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, συνεχίζει τις δηλώσεις του - μέσω Twitter- περί νοθείας των αποτελεσμάτων. Σε πρόσφατη ανάρτησή του, ο Τραμπ ανέφερε « Θα μιλήσω σε μία πολύ σημαντική ακρόαση της Γερουσίας που λαμβάνει χώρα αυτήν την στιγμή στην  Πενσυλβάνια για την μεγάλη νοθεία που υπήρξε στις εκλογές του 2020»
 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ